Când a început relația dintre Daniela Nane și Octavian Ene. Actrița s-a afișat cu noul iubit, la scurt timp de la divorț

Author: Bianca Vidoi

Când a început relația dintre Daniela Nane și Octavian Ene

Sursa: Facebook Daniela Nane

La începutul anului 2024, Daniela Nane a decis să pună capăt căsniciei sale cu istoricul Adrian Cioroianu, iar la scurt timp, actrița și-a găsit jumătatea.

În urmă cu câteva luni, Daniela Nane a decis să mărturisească public că aceasta nu mai formează un cuplu alături de fostul ministru de Externe, Adrian Cioroianu, însă aceasta nu a vrut să mărturisească de cât timp erau aceștia separați înainte de a anunța divorțul. La scurt timp de la anunțul divorțului, Daniela Nane a fost văzută alături de Octavian Ene, ce nu are nici 30 de ani.

Iată când a început povestea de iubire dintre Daniela Nane și Octavian Ene.

Daniela Nane și noul ei iubit, Octavian Ene

Actrița Daniela Nane și-a dorit să țină departe de ochii curioșilor viața sa personală, astfel că aceasta nu a anunțat divorțul de fostul ministru de Externe, Adrian Cioroianu, abia în momentul în care au început să apară poze cu ea, când îl săruta pe Octavian Ene.

Pentru ca oamenii să nu interpreteze greșit ceea ce se întâmplă în mediul online, Daniela Nane a decis să posteze pe Facebook că aceasta nu mai formează un cuplu cu istoricul Adrian Cioroianu, astfel este o femeie liberă.

În acest mod, Daniela Nane și Octavian și-au făcut publică relația, fără să își dorească neapărat acest lucru. Între cei doi este o diferență de vârstă de aproximativ 20 de ani, însă relația lor nu pare afectată din acest motiv. 

De cât timp sunt împreună Daniela Nane și Octavian Ene

Daniela Nane și Octavian Ene s-au intersectat datorită carierei pe care amândoi o au, deoarece ambii lucrează la Teatrul Muzical Ambasadorii, unde actrița este director artistic, iar Octavian Ene tenor. Daniela l-a susținut pe acesta pe parcursul carierei sale, iar în urmă cu un an, tenorul i-a mulțumit în mod public femeii pentru că l-a susținut și l-a încurajat și astfel a avut curajul să joace teatru.  

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Povestea de dragoste dintre Daniela Nane și Octavian Ene a început de la cariera celor doi, iar când apropierea celor doi a început să fie una romantică, Octavian Ene a decis să se separe de balerina Carmen Mărgărit, iar Daniela Nane s-a îndepărtat de soțul ei, istoricul Adrian Cioroianu.

Deși iubire celor doi s-a dezvoltat pe parcursul unui an, Daniela Nane și Octavian Ene își doresc să nu se grăbească și să se bucure de această conexiune pe care au descoperit-o.

Citește și: Cine este și câți ani are Ezgi Mola, actrița care va juca rolul Safiye, în noul serial “Vinovați de iubire”, care va începe joi, 9 mai, la Kanal D! Iată cum arată celebra actriță în postura de mamă

”Am văzut ce s-a dat în presă despre povestea asta, dar nu este chiar așa. Din punctul meu de vedere, divorțul de Daniela Nane e un non-subiect. Noi doi am divorțat mai demult, nu acum, când a aflat și presa. Chiar nu vreau să intru în detalii și nu am ce să spun mai multe despre treaba asta. Până la urmă, viața e făcută și cu divorțuri, nu? Eu atât am de comentat, nimic mai mult”, a declarat Adrian Cioroianu, potrivit mediaflux.ro.

Octavian Ene este tenor

Octavian Ene este un tânăr ce s-a născut în București, iar încă de la o vârstă fragedă acesta a știut că îi este menit să facă o carieră din pasiunea sa pentru muzică. La adolescență a făcut primul pas spre o carieră muzicală, astfel a urmat cursurile Liceului Gheorghe Șincai din Capitală. După ce a finalizat liceul, acesta a decis să își perfecționeze cunoștințele ca student al Universității Națională de Muzică București, unde a studiat canto.

Deși muzica este o mare pasiune a lui Octavian Ene, la master acesta și-a descoperit plăcerea și pentru film și regie. După ce a finalizat studiile de master, Octavian Ene a fost acceptat ca tenor la Teatrul Muzical Ambasadorii, potrivit actualitate.net.