Cand a vazut ca a aparut in halul asta in ziare, de rusine, n-a mai iesit din casa! E incredibil cum arata "dolofanul" asta acum, dupa ce a slabit cateva zeci de kilograme

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:08

Barbatul a fost jignit de mii de persoane, pe Internet.

Paul Moore, de 26 de ani, din orasul irlandez Cork, a marturisit ca a fost coplesit de rusine dupa ce o fotografie cu el impreuna cu mai multi prieteni a aparut in presa. In poza, Paul era in spatele unui prieten iar la descrierea pozei scria: "Asa faci rost de bani pentru bere, te inchiriezi pe post de macara pentru petrecaretii mai greu de deplasat".

Poza a fost facuta in martie 2014, in Australia, pe cand Paul cantarea 130 de kilograme.

Dupa cateva luni, in decembrie, un articol jignitor a aparut in presa si poza a fost postata online si redistribuita de 30.000 de ori,  provocand peste 10.000 de comentarii.

Paul a devenit obsedat de comentariile pe care le citea si asta l-a motivat sa dea jos aproape 50 de kilograme, a renuntat la serile de baut cu baietii si la mancarea fast-food. In schimb, merge la sala de 3 ori pe saptamana.


Iata cum arata Paul acum:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”