Cand a vazut cine s-a asezat pe locul de langa el in avion, a fost de-a dreptul scarbit! Doua ore mai tarziu, ii venea sa isi dea palme de ciuda

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 08:57

Inclinatia fiirii omenesti este sa ii judece pe altii. Uneori ne grabim sa judecam oamenii dupa felul cum arata. Insa, adevarul este undeva mai profund.

Scopul intamplarii de mai jos este ca oamenii sa vada dincolo de aparente si sa se uite la ceea ce au de spus si impartasit celor din jur.

Un barbat se urca intr-un avion si ia loc la fereastra, exact unde si-a rezervat locul. Cu cateva minute mai tarziu, o femeie ocupa scaunul de langa el, insa modul cum arata il face sa se urasca pentru ca este nevoit sa suporte in avion o femeie atat de grasa langa el.

Cei doi au facut cunostinta la initiativa femeii care il atingea cu umarul, asa cum spune el, plin de grasime, iar fundul ei ocupa tot ce se putea ocupa in jur.

El a aflat ca o cheama Laura, insa nu isi dorea sa stea de vorba cu ea pentru ca il enerva numai simpla aparitie a ei. Se pare insa ca usor usor, femeia a inceput sa se faca placuta in jur si toata lumea ii cauta compania.

Asa a aflat si barbatul ca

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Laura este o femeie extrem de culta in aproape toate domeniile si extrem de pozitiva.

Cand s-a dat jos din avion s-a declarat cucerit de ea in ciuda aparentei si femeia i-a explica tde ce nu ii pasa ca e grasa si de ce nu ii pasa ca ceilalti din jur o judeca deoarece ea se simte extraordinar in pielea ei.