Cand ai mintea odihnita si chef de distractie, nicio aberatie nu-i prea mare. Priviti ce idee i-a dat prin minte protagonistului imaginilor urmatoare!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 10:03

Asa arata cocalarul de Mamaia- are muschi lucrati la sala, tatuaje si-un prieten cu bani de-a carui masina e taaare mandru!

Ar vrea „printisorul” sa fie la Saint-Tropez! Din pacate, masina scumpa pe care sta calare, nu zboara pana-n raiul bogatilor, ci starneste rasul cu asa „accesoriu”!

Poate va-ntrebati cine e individul care vrea sa le faca in ciuda soferilor cu Logan, in timp ce domnisoarele cu pretentii, le face sa suspine. Ei bine, desi are apucaturi „exotice”, flacaul n-a crescut la umbra vreunui palmier. Vine de pe meleagurile Brailei si nu ne-am mira sa fi vazut pentru prima oara marea.

Nu de-alta, dar numai asa s-ar putea explica bucuria debordanta de care da dovada!

Teribilistul a fost filmat de un sofer revoltat de ce vede. Omul le-a postat pe internet, iar de-aici pana la o ancheta a politiei n-a mai fost mult. Oamenii legii i-au identificat pe cei doi teribilisti: pe individul cocotat pe masina l-au amendat cu 300 de lei, iar pe sofer cu 800.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”