Când apare sezonul 2 al serialului „Casa Dragonului”?

Autor: Bianca Vidoi

Când apare sezonul 2 al serialului „Casa Dragonului”?

Sursa: Facebook House of the Dragon

Fanii serialului „Casa Dragonului” au un motiv de bucurie! S-a dezvăluit data la care va începe sezonul doi al iubitului serial „Casa Dragonului”.

Persoanele ce s-au uitat cu interes la „Game of Thrones” au fost entuziasmați de serialul „Casa Dragonului”, ce are loc su 200 de ani înainte de acțiunea din Urzeala Tronurilor. Primul sezon a fost un succes, motiv pentru care realizatorii au decis să continue serialul. Iată care este data la care va avea premiera 2 al serialului „Casa Dragonului”.

Când apare sezonul 2 al serialului „Casa Dragonului”

Anul 2024 aduce multe surprize pasionaților de filme de seriale, iar fanii ce au fost triști după ce s-a terminat „Game of Thrones” au motiv de bucurie, deoarece s-a anunțat data la care serialul „Casa Dragonului”, ce reprezintă acțiunea ce a avut loc cu 200 de ani înainte de cea din serialul fenomen Urzeala Tronurilor, va avea premiera.

A trecut mai puțin de un an și jumătate de la finalul primului sezon al serialului „House of the Dragon”, chiar dacă fanii au resimțit această perioadă ca fiind una mult mai lungă, iar premiera sezonului

numărului doi a fost anunțată. Admiratorii serialului ce spune povestea Casei Targaryen au de așteptat până la data de 16 iunie 2024 până la marea premieră a sezonului doi, ce va avea în componență 8 episoade.

Din distribuția sezonului doi a serialului „Casa Dragonului” fac parte: Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno, Rhys Ifans, Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall și Matthew Needham.

Noua distribuție îi include pe Clinton Liberty (Addam de Hull), Jamie Kenna (Ser Alfred Broome), Kieran Bew (Hugh), Tom Bennett (Ulf), Tom Taylor (Lord Cregan Stark) și Vincent Regan (Ser Rickard Thorne).

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Game of Thrones Winter is Coming- jocul de PC pentru fanii celebrului serial

Deși aceștia sunt actorii ce au decis să se întoarcă pe platourile de filmare pentru a continua povestea Casei Targaryen, există și noi actori ce vor juca în sezonul al doilea al serialului „Casa Dragonului”, printre care: Abubakar Salim (Alyn de Hull), Gayle Rankin (Alys Rivers), Freddie Fox (Ser Gwayne Hightower) și Simon Russell Beale (Ser Simon Strong).

Câte sezoane va avea „Casa Dragonului”?

Serialul fenomen „Casa Dragonului” a fost bazat pe romanul „Fire & Blood” de George R.R. Martin, iar acesta a declarat și care o să fie numărul sezoanelor pe care această producție îl va avea. George R.R. Martin consideră că sunt necesare aproximativ patru sezoane pentru a duce această poveste la sfârșit, însă nu este nimic confirmat pentru producția următoarelor sezoane.

„Va fi nevoie de patru sezoane complete a câte 10 episoade fiecare pentru a face dreptate Dansului Dragonilor, de la început până la sfârșit”, a scris George R.R. Martin într-o postare pe site-ul său, potrivit elle.com. Există zvonuri care spun că numărul sezoanelor s-ar putea să fie mai mare de atât, deoarece „Game of Thrones” a durat opt ​​sezoane, ultimele două fiind inspirate din cărțile autorului.

George R.R. Martin i-a liniștit pe fani în perioada în care a avut loc greva scenariștilor, asigurându-i că nimic nu stă în calea producției sezonului cu numărul doi al serialului „Casa Dragonului”. „Unul dintre puținele seriale care încă se filmează este «Casa Dragonului», după cum probabil ați citit. Este adevărat. Mi se spune că al doilea sezon este pe jumătate terminat. TOATE scenariile fuseseră terminate cu luni înainte de începerea grevei scenariștilor. Nu s-a mai scris nimic de atunci, din câte știu”, a adăugat acesta pe site-ul său, georgerrmartin.com.