Când apare sezonul 4 al serialului Netflix Stranger Things

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 30 ian 2021, 05:15

Coronavirus a scos din vietile noastre serialul "Stranger Things" si toata lumea se intreaba cand apare sezonul 4 al productiei care a cucerit lumea.

Din cauza pandemiei globale, filmarile pentru productia "Stranger Things" de la Netflix a trebuit sa se opreasca, la fel ca multe alte productii si show-uri din industria de divertisment.

Fanii asteapta insa cu sufletul la gura vesti despre reluarea filmarilor si data cand sezonul 4 va putea sa fie urmarit. Se pare ca acest lucru nu se va intampla anul acesta, insa tot fanii vin si cu vesti bune.

Creatorii celebrului serial, fratii Duffer au facut o declaratie surprinzatoare, intr-un interviu pentru "The Hollywood Reporter", spunand ca urmatorul sezon, al patrulea, nu va fi si ultimul. Acest lucru le-a dat fanilor "Stranger Things" sperante mari.

Când apare sezonul 4 al indragitului serial

Ross Duffer: "Sezonul patru nu va fi sfarsitul. Stim care este finalul si stim si cand este finalul. Pandemia ne-a dat timp sa privim in perspectiva si sa ne dam seama ce e cel mai bine pentru show."

, relateaza nerdist.com

Declaratia aduce fanilor garantia ca va exista inclusiv sezonul cinci, iar acest lucru este surprinzator in conditiile in care multe seriale Netflix nu au supravietuit nici trei ani. Insa, daca luam in calcul succesul urias pe care "Stranger Things" l-a avut este posibil ca acesta sa faca o exceptie.

Sa speculam acum data cand va aparea al cincilea sezon este doar o fantezie, in conditiile in care nu am vazut inca sezonul al patrulea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mike, Dustin, Lucas, Will, Max si Eleven vor reaparea pe ecrane in sezonul patru "Stranger Things" in 2021, insa nu se stie cand.

Citeste si: Cel de-al treilea sezon al serialului turcesc „Pretul fericirii”, in curand, la Kanal D

Citeste si: Keremcem, protagonistul serialului "Dragoste si secrete", prima iesire in public, dupa perioada restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus! Iata cum a fost surprins alaturi de noua sa iubita!

Citeste si: N-o sa-ti vina sa crezi care este locul preferat al lui Engin Hepileri, temutul Uygar, din “Dragoste si secrete”

 

Taguri: