Când apare ultimul episod din serialul turcesc „Doctorul minune”? Ne pregătim să ne luăm la revedere de la Ali Vefa

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 25 aug 2022, 05:40

Când apare ultimul episod din serialul turcesc „Doctorul minune”? Ne pregătim să ne luăm la revedere de la Ali Vefa

Sursa: Captură KANAL D

Producția turcească „Doctorul minune” difuzată pe Kanal D se apropie de sfârșit. Ne apropiem de ultimele episoade ale serialului fenomen care a reușit să cucerească inimile românilor.

„Doctorul minune”, producția care a cucerit România, difuzată pe Kanal D, e pe cale să se termine în curând. Serialul a reușit să țină în priză telespectatorii cu fiecare episod difuzat.

„Doctorul minune” este aproape de final. Ne luăm la revedere de la Ali Vefa, doctorul cu o poveste impresionantă

Personajul principal al serialului „Doctorul minune”, Ali Vefa, este un tânăr rezident care are o formă de autism și care a avut o copilărie traumatizantă.

Citeste si: Când se termină Doctorul minune? Care va fi deznodământul celui mai iubit serial turcesc

Determinarea lui pentru a ajunge cel mai bun medic a existat datorită faptului că părinții lui nu l-au acceptat din cauza condiției sale medicale, dar și durerea morții fratelui său a contribuit la ambiția lui Ali. Ali Vefa a reușit să salveze multe vieți pe parcursul serialului și să vină cu tratamente „minune”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Când am citit cartea mi s-a părut diferit și m-a bucurat că în țara mea se desfășoară un astfel de proiect, de aceea nu mă puteam opri să fac parte din el, nu am ezitat.

Citeste si: "Doctorul minune", Taner Olmez, se pregateste sa fie tata. Care va fi numele copilului “Este un lucru incredibil”

Am lucrat personajul individual și în grup, cu pacienți cu autism și cu medici, pentru a mă informa”, a declarat Taner Olmez.

Când apare ultimul episod din serialul „Doctorul minune”

Serialul turcesc „Doctorul minune” se apropie de final, iar fanii sunt dezamăgiți pentru că aici se termină drumul lui Ali Vefa, la care au participat și ei sufletește.

Din fericire pentru admiratorii serialelor turcești, imediat ce se termină „Doctorul minune”, va începe „Prizoniera destinului”, pe 8 decembrie 2021, la Kanal D.

Zeynep, o tânără crescută într-un mediu modest și cu multe lipsuri va fi supusă unor serii de încercări pline de emoție și suspans. Zeynep îl va cunoaște pe Mehdi, alături de care va încerca să formeze o familie, dar care se vor despărți la un moment dat.

Evenimentele tragice din viețile acestora își vor pune pata pe destinele lor.