Când are loc nunta lui Iancu Sterp cu Denisa! Mama Geta a făcut marele anunț:”Zici că a crescut la noi în familie”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 03 nov 2023, 09:02

Când va avea loc nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan?

Sursa: Instagram- Denisa Coțolan

Este bucurie mare în familia lui Iancu Sterp. Deși a pierdut lupta contra lui George Zănoagă, tânărul a câștigat în dragoste. Iancu a cerut-o în căsătorie pe Denisa Coțolan în gala RXF.

Emoții mari pentru Iancu Sterp în gala RXF. Acesta a surprins pe toată lumea în momentul în care s-a pus în genunchi și a cerut-o în căsătorie pe Denisa Coțolan. Momentul a fost transmis live, iar alături i-au fost membrii familiei sale.

Mama Geta este în culmea fericirii

Mama lui Iancu Sterp a fost prezentă în gala RXF și este extrem de mândră de fiul său.

Aceasta a declarat că meciul dintre Iancu și George a fost unul echilibrat și este mândră de faptul că fiul ei a făcut față unui luptător profesionist.

Mama Geta a știut de faptul că Iancu o va cere în căsătorie pe Denisa, așteptând cu nerăbdare acest moment. Aceasta este de părere că a câștigat o fiică, fiind extrem de încântată de Denisa. Mama Geta susține că Denisa este o fată harnică, iubitoare și cuminte, fiind femeia de care fiul ei avea mare nevoie.

Citește și: Nuntă mare în familia Sterp! Ce reacție a avut mama Geta când a aflat că fiul cel mic se însoară

”Mi-a spus că are de gând să o ceară indiferent de situație. A pierdut Iancu meciul, dar a câștigat cea mai mare comoară. Cea mai frumoasă fată, cea mai cumsecade, harnică, zici că a crescut la noi în familie ”,

a dezvăluit mama Geta, în exclusivitate pentru WOWnews.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Denisa a mărturisit faptul că se simte împlinită și că își dorea foarte mult ca Iancu să o ceară în căsătorie.

Aceasta susține că simțea că Iancu o va cere în curând, însă nu se aștepta ca acest lucru să se întâmple chiar în gala RXF.

Iancu Sterp a primit ajutor în alegerea inelului

Fiind o familie unită, Iancu Sterp i-a cerut ajutorul Getuței în alegerea inelului. Geta Sterp susține că nu a fost greu să se decidă, însă totul a fost la limită din cauza mărimii nepotrivite a inelului.

Geta Sterp a dezvăluit faptul că nu a văzut câteva modele, însă atunci când l-a văzut a știut că trebuie să fie inelul cu care Iancu o va cere în căsătorie pe Denisa. Aceasta a ridicat personal inelul după ce au reușit să găsească un magazin în care aveau mărimea dorită.

Citește și: Ce a apărut pe contul de Instagram al Ilenei Sterp după ce Iancu a cerut-o în căsătorie pe Denisa Coțolan: ”N-am cuvinte”

”Am găsit destul de repede inelul. Ne-am uitat la câteva modele, unu-două și apoi când l-am văzut pe ăsta am zis că e superb, dar nu avea mărime. Noi avem degetele mai groase și nu avea mărime. Au sunat fetele în alte orașe, dar nu-l găseau nicicum, dar a fost să fie și l-am găsit. Ieri m-am dus după el, am fost la limită”, a mărturisit Geta Sterp pentru sursa menționată anterior.

Geta Sterp a aruncat bomba și susține că nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan va avea loc chiar anul următor, însă mai multe detalii vor dezvălui pe parcurs.