Când are loc Marea Finală a reality show-ului "Insula de 1 milion”! Cosmin Cernat a anunțat ultimele detalii

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 iun 2024, 10:30

Emoțiile au atins cote maxime, strategiile sunt date peste cap și concurenții rămași în competiție luptă cu toată forța pentru a ajunge în Marea Finală la "Insula de 1 milion"!

Emisiunea "Insula de 1 milion" se apropie cu pași repezi de Marea Finală, aducând de la o ediție la alta un val de entuziasm și emoții puternice atât pentru concurenții rămăși în competiție, cât și pentru telespectatori. Prezentatorul show-ului, Cosmin Cernat, a anunțat că au mai rămas doar două episoade până la deznodământul celui mai amplu experiment social televizat.

Când are loc Marea Finală reality show-ului "Insula de 1 milion”

În prezent au mai rămas doar nouă concurenți temerari pe insula din Republica Dominicană, cei care au reușit să depășească foamea, lipsurile și să lupte pentru a ajunge în Marea Finală a show-ului "Insula de 1 milion”, care va avea loc sâmbătă, 15 iunie, la ora 21:00, la Kanal D.

În cele mai recente ediții difuzate la Kanal D, Georgiana, Denis, Nicoleta și Vikingu au părăsit competiția după ce au luptat până în ultimul moment cu îndârjire.

De ziua sa, Szilard a decis să se odihnească și să trimită în lupta concurenții cu cele mai puține brățări: Jaguaru, Vikingu, Nicoleta și Argentina. Cel care a reușit să câștige prima proba a fost Jaguaru. 

Citește și: Care sunt nominalizările de sâmbătă, 8 iunie, propuse de Szilard pe „Insula de 1 milion” de la Kanal D: „Este cea mai mare greșeală strategică pe care o poate face cineva”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Szilard, cel mai bogat concurent de pe "Insula de 1 milion” până în prezent

Szilard a fost cel mai important om de pe insula în ambele ediții deoarece el a făcut jocurile și a devenit cel mai puternic și bogat concurent chiar de ziua lui de naștere, deoarece a reușit să adune cele mai multe brățări, în valoare de 260.000 de lei.

"Am dat maximum din mine, am tras cât am putut, am folosi tehnicile cele mai potrivite, cele mai la îndemână care mi-au venit atunci pe moment.

Nu obișnuiesc să mă uit în stânga, dreapta, la ce fac participanții, dar de dată asta trebuie să recunosc că fără să vreau, cu privirea periferică, o vedeam pe Georgiana lângă mine. Aș putea spune că m-am simțit că o pradă vânată", a declarat Szilard.

Citește și: O nouă eliminare a avut loc pe „Insula de 1 milion”: “Mă bucur că mă aflu printre cei nouă și că am rămas în această competiție”. Cine este concurentul surpriză care s-a salvat duminică seara

Două fete și șapte băieți au mai rămas în competiție iar cel care va face jocurile in următoarea ediție va fi tot Szilard. Pe cine va trimite la lupta și cine va ajunge cu un pas mai aproape de Marea Finală din 15 iunie, aflați sâmbăta aceasta, de la ora 21.00, într-un nou episod "Insula de 1 milion", difuzat la Kanal D.