Când are loc Marea Finală "Bravo, ai stil!" sezonul 8! Ce premiu va primi câștigătoarea titlului de "Cea mai stilată femeie din România"

Autor: Ana Filip
Actualizat: 08 aug 2023, 10:02

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii Bravo, ai stil

Sursa: Captură KANAL D

Îndrăgita emisiune de televiziune "Bravo, ai stil!" se pregătește să aducă în atenția publicului Marea Finală a sezonului cu numărul 8!

"Bravo, ai stil!" emisiunea care inspiră milioane de oameni prin spectacolul stilistic, evoluția concurentelor, analiză riguroasă a juraților şi strălucirea unei producții unice în România, difuzată de miercuri până vineri, după serialul Melek, se apropie cu pași repezi de Marea Finală a celui de-al optulea sezon.

Când are loc Marea Finală Bravo ai stil a sezonului 8! Ce premiu va primi câștigătoarea titlului de Cea mai stilată femeie din România

În curând, fanii îndrăgitei emisiuni "Bravo, ai stil!" vor putea afla cine va fi concurenta care se va fi desemnată câștigătoarea sezonului cu numărul 8, cea care se va bucură de mult râvnitul titlu de "Cea mai stilată femeie din România", dar și cea care își va adjudeca marele premiu de 100.000 de lei.

Citește și: Cum arată clasamentul „Bravo, ai stil” în cea mai recentă gală! Concurenta care are cel mai mic număr de puncte

În cele aproape 100 de ediții difuzate pe micile ecrane, concurentele au fost provocate de rigoarea și exigență celor trei jurați să își demonstreze talentul și abilitățile în multe seri de Gală ce au avut concepte fabuloase și ofertante. Cu o ambiție de fier, concurentele au luptat permanent cu dăruire și multă pasiune pentru a prezența în fața juraților, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu, cele mai bune ținute, dar și pentru a cuceri inimile telespectatorilor, pentru că la rândul lor să le ofere voturile lor de susținere în cadrul show-ului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În Marea Finală a emisiunii "Bravo, ai stil!", care va avea loc în curând la Kanal D, telespectatorii vor putea urmări un adevărat spectacol, în cadrul căruia fiecare concurență va străluci pe podium, unde își va demonstra elegantă, extravaganță și stil.


Marea Finală „Bravo, ai stil!” va fi transmisă în direct la Kanal D, însă decizia marea învingătoare a sezonului cu numărul 8 se va află în mâinile publicului. Astfel, prin intermediul voturilor ce vor fi exprimate de către telespectatori va fi desemnată câștigătoarea sezonului opt, cea care va primi titlul de "Cea mai stilată femeie din România" și totodată va intra și în posesia premiului fabulos în valoare de 100.000
de lei.

Citește și: „Nu îți faci o familie de gura societății”. Ilinca Vandici spune lucrurilor pe nume, la scurt timp după ce a divorțat

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.