Când are loc prima lună plină din februarie 2021

Author: Elena Padure
Actualizat: 21 iul 2022, 11:35
Luna Plina din februarie va alea loc in data de 27

Astrologii ne sfătuiesc să fim cu ochii în patru pentru evoluţia fazelor lunii, deoarece ne pot influenţa mai mult decât credem.

Astrologii spun că fazele lunii  sunt deosebit de importante pentru a descoperi modul în care suntem afectaţi, cum interferează cu acţiunile noastre zilnice şi chiar cu starea de spirit. Iată când va fi luna plina în februarie 2021:

Fazele lunii februarie 2021

Ciclul lunii durează 28-29 zile şi trece prin 4 faze: luna nouă, primul pătrar (luna în creştere), luna plină, ultimul pătrar (luna în descreştere).

Pe parcursul lunii februarie ele vor fi:

4 februarie, ora 19:37 – Ultimul Pătrar;

11 februarie, ora 21:06 – Lună Nouă;

19 februarie, ora 20:47 – Primul Pătrar;

27 februarie, ora 10:17 – Lună Plină.

Citeste si: Ce înseamnă, de fapt, când te uiţi la ceas la ore fixe? Superstiţii sau semne divine?

Cum ne afectează luna plină

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Se spune că în această perioadă este vremea să culegi roadele muncii tale, să ai rezultatele pentru care ai muncit şi la care ai sperat. În acest timp Luna şi Soarele sunt în opoziţie.

Efectele pe care le ai asupra celor din jur pot deveni mai evidente ca oricând şi observi mai bine şi modul în care tu la rândul tău eşti influenţată.

Luna plină simbolizează apogeul, împlinirea şi finalizarea.

Citeste si: Horoscop duminică, 7 februarie 2021. Surprize mari pentru o zodie

Care este însemnătatea fazelor lunii

Ciclul lunii durează 28-29 zile şi este compus din 4 faze: luna nouă, primul pătrar (luna în creştere), luna plină, ultimul pătrar (luna în descreştere).

Din punct de vedere astrologic, fazele lunii sunt deosebit de importante pentru starea noastră de spirit, dar şi un prilej de meditaţie.

Luna Nouă

Luna şi Soarele formează o conjuncţie în acelaşi semn zodiacal. Este un momen propice începuturilor, iniţiativelor şi demarării proiectelor. Poţi face tot ceea ce îţi propui.

Vei tinde să fii subiectivă, chiar uşor egoist. Poate exista senzaţia că regulile făcute de alţii nu ţi se potrivesc şi simţi nevoia să-ţi faci singură propriile reguli.

Nu eşti satisfăcută de ceea ce ţi se oferă şi vrei să încerci propriile metode.

Orice acţiune care înseamnă creştere, de la o potenţială sarcină, sădirea unui copac sau însămânţare trebuie începută în această perioadă.

Primul pătrar (Luna în creştere)

Luna are acum forma literei "D". Simţi nevoia să pui bazele unei noi structuri, să faci ceva nou, să construieşti. Vei investeşti cu succes energie în atingerea scopurilor, pentru ca apoi să culegi roadele muncii tale.

Îţi vei putea concentra cu succes energia şi capacităţile intelectuale.

Vitalitatea, mişcarea, starea de spirit sunt principlalele caracteristici ale acestei perioade. 

Ultimul pătrar (Luna în descreştere)


Vei simţi nemulţumirea faţă de ceea ce există deja l'şi se instalează dorinţa de a schimba sau modifica totul, pentru a face loc unei noi etape.

Simţi nevoia acută de schimbare, de modificare. Planurile pe care le ai includ distrugerea şi îndepărtarea lucrurilor, situaţiilor sau relaţiilor care nu merg cum trebuie.

Poate exista o uşoară deconectare de la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Te poţi simţi neînţeleasă şi chiar poţi avea o stare de nervozitate.

Citeste si: Ce spune, de fapt, tradiția ”Babelor”: cele mai comune superstiții

Fazele lunii martie 2021

6 martie, ora 3:30 – Ultimul Pătrar;

13 martie, ora 12:21 – Lună Nouă;

21 martie, ora 16:40 – Primul Pătrar;

28 martie, ora 21:48 – Lună Plină.

Citeste si: Baba Vanga, preziceri cutremurătoare pentru 2021: Ce ne așteaptă după pandemia de Covid

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?