„Când cineva pleacă pentru o perioadă din viața voastră”. Motivul pentru care logodnica lui Culiță Sterp a plecat singură, peste hotare

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 06 apr 2023, 23:02

Logodnica lui Culiță Sterp și-a luat, din nou, fanii prin surprindere, în momentul în care le-a mărturisit că a plecat singură peste hotare. Prin intermediul unui filmuleț postat în mediul online, aceasta a explicat și care este motivul din spatele acestei decizii.

Logodnica lui Culiță Sterp a plecat, din nou, în străinătate și a ales să plece singură. Deși decizia pare că i-a bulversat pe unii, deoarece ar fi avut cu cine să meargă, aceasta a decis să plece în călătorie de una singură, deoarece așa se sime cel mai bine.

Motivul pentru care logodnica lui Culiță Sterp a plecat singură, în afară

Logodnica lui Culiță a plecat singură în străinătate și, deoarece acest lucru pare foarte ciudat pentru unele persoane, a vrut să lămurească lucrurile.

Deoarece nu poate să călătorească alături de Culiță Sterp, nu a vrut să permită acestui impediment să îi strice planurile. Prin urmare, iubita artistului și-a făcut bagajele și și-a văzut de treabă, pe cont propriu, deoarece, susține ea, nu trebuie să își pună planurile pe pauză, doar pentru că partenerul ei nu o poate însoți.

Citește și: „Mi-am făcut și niște analize”. Prin ce trece, în aceste momente, logodnica lui Culiță Sterp. Ce probleme de sănătate are

„Știu că e ciudat că eu călătoresc singură, însă nu mai e nevoie să repet de ce nu pot călători cu Culiță. Consider că fiecare om trebuie să își urmeze cursul vieții lui și dacă eu am o problemă, dacă am ceva ce ține de business sau îmi place să călătoresc, nu trebuie să o faci mereu împreună cu cineva (...)”

, precizat aceasta, în cadrul unui filmuleț postat pe contul său de YouTube.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Logodnica lui Culiță Sterp încurajează oamenii să petreacă timp singuri

Oamenii devin mai puternici și se pot cunoaște mult mai bine, dacă petrec timp de unii singuri. Prin urmare, logodnica lui Culiță stă doar ea cu ea frecvent  și se bucură din plin de acest lucru.

Deoarece sunt și multe persoane tinere care o urmăresc și care nu au experiență de viață, aceasta le-a sfătuit ca, în momentul în care trec printr-o despărțire, să se bucure de timpul pe care îl au pentru ele, pentru a evolua și pentru a

deveni o versiune mai bună a lor.

„Chiar vă încurajez să petreceți cât mai mult timp împreună cu voi. Când cineva pleacă pentru o perioadă din viața voastră, să învățați să vă bucurați de timpul petrecut cu voi. Atunci înseamnă că ați câștigat, că fericirea ta nu mai depinde de nimeni. 

Citește și: Mama Geta a făcut dezvăluiri emoționante chiar de ziua ei de naștere: „Mă simt singură. Același bărbat aș lua”. Mama fraților Sterp pare că nu a uitat de bărbatul care i-a fost alături atâția ani

Să te poți bucura de lucrurile din viață singur, să poți să mergi la o cafea, să faci shopping, orice. Eu puteam acum să iau pe cineva cu mine, dar nu am luat. Am preferat să fiu eu cu gândurile mele”, a mai spus viitoarea noră a mamei Geta.