,,Când domnul Doctor mi-a dat jos pansamentul și ghipsul, am plâns mai mult ca niciodată” Dana Roba poate să-și miște mâinile din nou

Author: Diana Ghita
Actualizat: 13 apr 2024, 05:50

Dana Roba își arată mâinile fără bandaje pe Instagram

Sursa: ciao.ro

Chiar dacă procesul recuperării sale este unul lung, Dana Roba nu își pierde speranța în ajutorul Lui Dumnezeu și nu se descurajează. De asemenea, și oamenii din mediul online îi sunt alături și se roagă pentru ea.

Dana Roba își ține în continuare fanii la curent cu privire la starea ei de sănătate.

Citește și: Dana Roba vrea să-și facă operație de reconstrucție a mâinilor! Make-up artista ar face orice ca să poată munci din nou: „Nu mai pot cu ele în ghips”

Vedeta este acuzată de unii oameni de faptul că cerșește pe platformele de socializare

Astăzi, 13 iulie, Dana Roba și-a scos pansamentele de la mâini și a început ședințele de fizioterapie și kinetoterapie, după cum susține într-o postare pe pagina ei de Instagram. În această postare ea și-a filmat și mâinile, pe care, însfârșit, le poate mișca.

Dana Roba explică de ce a cerut bani pe rețelele de socializare, în urma acuzațiilor primite de la unii oameni precum că aceasta ar cerși bani de la lume în mediul online.

Aceasta a fost pusă în situația de a cere ajutorul oamenilor chiar de către soțul ei, Daniel Balaciu. Agresorul ei, pe lângă faptul că a maltratat-o, a furat și banii pe care vedeta îi avea puși de o parte în casă. Iar ea are nevoie de 10.000 de euro pentru intervențiile chirurgicale de care are nevoie pentru traumele fizice suferite în urma agresiunii. În momentul de față femeia nu poate munci din cauza stării de sănătate în care se află.

Cu toate acestea, reacțiile răutăcioase la adresa ei nu au întârziat să apară. Mai multe persoane s-au arătat revoltate de faptul că Dana Roba cere ajutorul oamenilor. Însă, Make-up artista a declarat că nu poate suporta de una singură costurile operațiilor, deoarece ea are și două fetițe pe care trebuie să le crească.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Dana Roba, acuzată că cerșește după ce a cerut bani pentru operațiile de care are nevoie. Make-up artista vrea să-și facă operație de reconstrucție a mâinilor

Vedeta nu-și pierde speranța

Femeia nu se lasă descurajată de judecățile la adresa ei și continuă încrezătoare procesul de recuperare. Ea le mulțumește celor care se roagă pentru ea și care o susțin în această luptă.

De asemenea, în ciuda replicilor negative, ea nu ezită să-și distribuie în continuare contul bancar pe rețelele sociale, pentru cei care doresc să o ajute.

,,Ieri când domnul Doctor mi-a dat jos pansamentul și ghipsul, am plâns mai mult ca niciodată. Vă mulțumesc pentru toate rugăciunile voastre, datorită credinței pe care ați avut-o, astăzi sunt în viață.”

Am o durere insuportabilă, este foarte greu prin ce trec acum, dar știu că Dumnezeu este cu mine.

Astăzi am început ședințele de fizioterapie și kinetoterapie.”, relevă Dana Roba în postarea ei de pe Instagram.

Citește și: „Cu părere de rău vă spun” Dana Roba nu va mai avea gust și miros, pentru restul vieții. Anunțul trist făcut de aceasta

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Daniela Roba Make up artist (@danielarobamakeupartist)

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?