Cand dragostea e oarba, iti vinzi si sufletul! De ce a fost capabila o tanara pentru iubitul ei

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:51

Ioana este o tanara de 19 ani, inca eleva, dar care s-a indragostit pana peste cap de un baiat.

Ioana Marinescu este in prag de a da BAC-ul si cu o stare materiala deoasebita datortia parintilor ei care ii ofera totul. Ioana nu duce lipsa de nimic, mai ales ca ai ei ii pun ban in cont mereu pentru a avea tot ce ii trebuie. Insa lucrurile iau o intorsatura brusca cand fata lor devine tot mai distanta si mai inchisa in ea.

Ioana si-a facut un iubit, Alexandru cu care se intalneste de aproape sase luni fara ca parintii sa stie ceva.

Baiatul este tinut in puf de catre Ioana deoarece tanara ii face tot felul de cadouri, pe care acesta i le sugereaza cu tact. Ce e cel mai rau e faptul ca Alexandru o minte si o inseala pentru a o escroca de bani. Iona crede fiecare cuvant de-al lui si nu pune la indoiala nimic pana cand intra pe fir Ernest si echipa lui. Prezentatorul tv ii arata fetei cine este cu adevarat Alexandru!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.