EXCLUSIV Liviu Dragnea anunță când face nuntă cu Irina Tănase. „Este fata pe care o iubesc!” Fostul lider PSD își mai dorește copii

Autor: Loredana Dobre
Actualizat: 04 aug 2022, 09:55

Când face Liviu Dragnea nuntă cu Irina Tănase?

Fostul președinte al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a dezvăluit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” că își dorește să se căsătorească cu iubita lui, Irina Tănase. 

Când se căsătoresc Liviu Dragnea și Irina Tănase

Liviu Dragnea a mărturisit că vrea să facă nuntă cu iubita lui, însă nu a precizat când se va întâmpla evenimentul. Fostul politician spune că își dorește ca Irina Tănase să-i devină soție și se gândește inclusiv la copiii pe care i-ar putea avea pe viitor. 

Citeste si: Cine este și cum arată iubita lui Liviu Dragnea? Ce vârstă are Irina Tănase și cu se ocupă?

„Nu știu când, mi-aș dori sincer. Este o fată pe care o iubesc. O fată care m-a iubit și mă iubește și care a stat în acești doi ani grei, poate mai grei pentru ea decât pentru mine, stăpână pe picioarele ei, deși erau mulți și multe care o asasinau cu mesaje de socializare au uitat ce număr de telefon are.

Pe de altă parte, mulți și multe care stăteau mai departe au venit lângă ea și lângă noi, ceea ce mă bucură foarte mult. Da, mi-aș dori, doar că eu consider ceva sfânt acest act și nu-mi place să vorbesc înainte despre aceste lucruri. 
Nu sunt un om pudic, dar nu sunt nici foarte voluptos în a spune ce vom face. Copii îmi doresc oricând, iubesc foarte mult copiii”, a spus Liviu Dragnea, în cadrul emisiunii lui Denise Rifai. 

Citeste si: Cum arată fiica lui Liviu Dragnea? Alexandra Dragnea, o prezență discretă în showbizul autohton. Cu ce cântăreț celebru are o relație?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fostul președinte al Camerei Deputaților a precizat că în perioada de doi ani și trei luni cât a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova cei care au suferit cel mai mult au fost iubita lui și copiii săi.  „Îmi pare rău că a suferit atât de mult Irina, ca și copii mei și fosta sotie. Și-au asumat că vor ajunge într-o situație în care să sufere mult, am discutat despre asta cu ei în 2017, când le-am spus că nu voi accepta lucruri rele pentru România, atrăgându-mi foarte mulți dușmani.

Dar ei au spus că mă vor susține și au avut de pierdut și au în continuare de pierdut, în special copiii”, a declarat Liviu Dragnea.

Irina Tănase, în vârstă de 29 de ani, a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice și a urmat cursurile facultății de Științe Juridice și Științe Administrative la Universitatea Spiru Haret.

Citeste si: Ce avere avea Liviu Dragnea, înainte de a fi pusă sub sechestru. Fostul lider PSD trăiește din 2 treimi de salariu

Primul job al Irinei Tănase a fost în cadrul companiei Asesoft. Ulterior, în anul 2013, tânăra a început să lucreze la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea. În prezent, se pare că Irina Tănase se ocupă de organizarea unor campanii umanitare și deține un cabinet de mediere în centrul Bucureștiului, acesta fiind deschis în colaborare cu o prietenă.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.