Cand ii vezi silueta, n-ai zice ca mananca toata ziua fast-food! Toate femeile vor fi invidioase pe Ana-Maria Barnoschi!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:54

Frumoasa Ana-Maria Barnoschi are un metabolism care cu siguranta starneste invidia tuturor reprezentantelor sexului frumos.

Iar bomba abia acum urmeaza! Tanara de 21 de ani recunoaste ca, de ceva timp, pentru ca sta foarte putin acasa, fiind ocupata cu emisiunile, dar si cu showurile in care danseaza pentru trupa Fly Project, se delecteaza mai rar cu preparatele delicioase pregatite de mama ei. Asa ca mananca mai mult pe fuga, la fast-food.

"In ultima vreme am avut un program foarte incarcat, am stat foarte putin acasa si recunosc ca am mancat mai mult la fast-food, ba hamburgeri si cartofi prajiti, ba shaorma.

Stiu ca nu trebuie sa-mi fac un obicei din a consuma preparate nesanatoase, dar n-am avut cand sa mananc la mama acasa si, de ce sa nu recunosc, mi-a fost si pofta de "bombe calorice" (n.r. rade). Si, ca sa vedeti cat sunt de pofticioasa, aflati ca nu sar nici peste desert. Nu trece o zi fara sa mananc o ciocolata", a declarat vedeta Kanal D pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Ce tunsoare a ales artistul și care a fost reacția familiei. “Am ajuns acasă alt om, să vedem ce zic.”

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.