Când începe Anul Nou Chinezesc 2023. Anul Iepurelui de Apă va fi unul plin de speranță și prosperitate

Autor: Bianca Vidoi

Când începe Anul Nou Chinezesc 2023

Sursa: freepik

Mai sunt câteva zile până când Anul Tigrului se va încheia, fiind un an dificil pentru toată lumea, dar Anul Nou Chinezesc 2023 va începe.

Anul Nou Chinezesc va începe, iar oamenii îl așteaptă cu nerăbdare, fiind unul plin de speranță și prosperitate. Când începe Anul Nou Chinezesc 2023?

Citește și: Horoscop săptămânal 16-22 ianuarie 2023. Luna Nouă în Vărsător aduce lucruri noi în viețile nativilor zodiacului

Când începe Anul Nou Chinezesc 2023

Data la care începe Anul Nou Chinezesc diferă de la un an la altul, însă există totuși o regulă care spune că ziua în care noul an începe trebuie să fir cuprinsă

între perioada 21 ianuarie și 20 februarie. Cu toate că există această regulă, de cele mai multe ori, ziua în care se trece la un nou an este a doua lună nouă după solstițiul de iarnă.

În anul 2023, Anul Nou Chinezesc va începe la data de 22 ianuarie, iar poporul chinez va fi liber timp de o săptămână, de la data de 21 ianuarie până la data de 27 ianuarie, timp în care acesta va celebra intrarea în noul an.

Anul Nou Chinezesc 2023 ce va începe la data de 22 ianuarie este considerat Anul Iepurelui de Apă, iar acesta se va încheia la data de 9 februarie 2024, atunci când va începe Anul Dragonului.

Citește și: Horoscop chinezesc 16-22 ianuarie 2023: Zodiile care se bucură de succes. Prima Lună Nouă din 2023 va fi o adevărată deschizătoare de drumuri 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum arată Anul Iepurelui de Apă

Anul Nou Chinezesc este așteptat cu nerăbdare de poporul chinez, mai ales după ce Anul Tigrului, adică anul 2022, a adus numeroase evenimente tragice, războaie, pierderi și dezastre naturale.

Anul 2023 este sub semnul Iepurelui de Apă, o zodie extrem de populară și îndrăgită în China. Poporul chinez speră ca Anul Nou Chinezesc să aducă mai multă liniște și pace.

Ținând cont că ultimii ani au fost foarte schimbători și dificili. Anul Iepurelui de Apă va fi unul plin de speranță, prosperitate, hărnicie, fiind un an bun din toate punctele de vedere.

Iepurele este asociat cu o stare de sănătate bună deoarece acesta este un animal prolific și rezistent, astfel oamenii speră că acest an îi va ajuta din punct de vedere al sănătății, fiind mai atenți și mai preventivi.

Iepurele știe să se adapteze timpurilor dificile, dar și cum să aibă grijă de familia sa și de bunurile sale. În Anul Iepurelui de Apă suntem încurajați să avem grijă de tot ce deținem și să nu face, schimbări majore ce ne pot costa. Înainte să facem un lucru este important să analizăm bine riscurile și să fim realiști.

Anul Iepurelui este bun pentru familiști, pentru căsătorie, copii sau poate pentru un nou început în dragoste.

Persoanele ce decid ca anul acesta să își mărească familia, vor avea parte de noroc, fiind binecuvântați.

Citește și: Horoscop chinezesc luni, 16 ianuarie 2023: Zodiile ale căror eforturi vor fi răsplătite. Favoriții zodiacului chinezesc la început de săptămână

Sursa: libertatea.ro

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.