Când începe Bravo, ai stil! sezonul 7 Noi vă dezvăluim ultimele detalii despre cel mai asteptat show al toamnei

Author: Raluca Ionita
Actualizat: 20 iul 2022, 02:35
"Bravo, ai stil! Celebrities" revine in curand pe micile ecrane
Sursa: Captură KANAL D

Bravo, ai stil! sezonul 7 va începe în curând, la Kanal D, iar noi va vom tine la curent cu noutatile despre vedetele care participa la cel mai iubit show..

"Bravo, ai stil!" sezonul 7 revine in curand pe micile ecrane. Emisiunea va fi difuzată în continuare de Kanal D, iar cele 9 concurente vor face tot posibilul pentru a intra în posesia marelui premiu. 

Bravo, ai stil! sezonul 7 revine la Kanal D

Citeste si: EXCLUSIV! Tibi Clenci, juratul de la "Bravo, ai stil! Celebrities", fascinat de unul dintre cele mai tari supermodele la ora actuala: Un fenomen rar intalnit

Fanii emisiunii Bravo, ai stil! sezonul 7 au motive de bucurie. În această toamnă va începe noul sezon al îndrăgitului show. 

Nouă concurente vor încerca să-i impresioneze pe jurați, cu stilul și cu atitudinea lor. La finalul concursului, una dintre celebrități va intra în posesia titlului de ”Cea mai stilată femeie din România” si a premiului cel mare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Iată care sunt vedetele care vor participa în acest sezon Bravo, ai stil! sezonul 7:

  • Ioana Filimon
  • Carmen Negoiță
  • Otniela
  • Ruxi
  • Sensy
  • Olga Verbițchi
  • Mădălina Pamfile
  • Nicoleta Nucă
  • Anca Adam

Jurații noului sezon vor fi Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu, iar cel mai nou membru de la masa juriului Bravo, ai stil! sezonul 7 este nimeni altul decat fotograful de renume Tibi Clenci.

"Sunt un tip fair-play. Imi place daca intru intr-un context profesional, sa fac lucrurile asa cum trebuie. Asadar, am asteptari din partea celor care sunt in fata noastra, a concurentelor, nu doar sa se imbrace frumos, ci sa devina personaje, practic sa se transforme in muze. Practic, eu am sa vanez persoana care se poate transforma in muza. Asta inseamna ca nu haina il poarta pe om, ci omul poarta haina."

 

Ilinca Vandici isi va relua rolul de prezentatoare si moderatoare a fashion reality-ului care va debuta in curand pe micile ecrane unde vedetele prezente in calitate de concurente abia asteapta sa surprinda juratii, dar si publicul iubitor de fashion.

Sunt foarte fericită și de abia aștept reîntâlnirea cu telespectatorii. Cu siguranță, va fi un sezon cu multe surprize, pe care le veți descoperi odată cu debutul celui mai iubit show de modă din România! Am emoții uriașe, aștept și eu cu

nerăbdare să descoperim cine sunt concurentele care au răspuns afirmativ provocării de a face parte din Bravo, ai stil! sezonul 7.

Citeste si: Asteptarea a luat sfarsit! Cand incepe Bravo, ai stil! sezonul 7. Zilele si orele de difuzare ale celui mai iubit fashion show de la Kanal D

Bravo, ai stil! sezonul 7. Cine sunt cei trei jurati

Sezonul trecut al emisiunii Bravo, ai stil! sezonul7 a început pe 22 ianuarie 2020 și a fost difuzat de miercuri până vineri, de la ora 22:00. Gala a avut loc sâmbăta, de la ora 23:00. 

Anul trecut, jurații emisiunii au fost Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, iar Ilinca Vandici a prezentat show-ul. 

Din cauza pandemiei de coronavirus, în luna aprilie emisiunea a intrat în vacanță și a revenit de-abia pe 29 august. 

Marea finală a concursului a avut loc pe 19 decembrie și a fost câștigată de Alexandra Ungureanu. Aceasta s-a aflat în luptă directă cu Theo Rose, dar publicul a declarat-o învingătoare, cu 50,3% voturi.

 

”Știam că vă plac vocea și muzica mea, știam ca v-am câștigat de partea mea cu tot parcursul la „Bravo, ai stil', dar nu mi-am imaginat, nici în cel mai frumos vis, că pot primi de la voi atâta iubire și susținere. Finalul, alături de Theo Rose, a fost cea mai faină luptă pe care o știu eu într-o competiție. Și eu m-aș fi bucurat sincer dacă ar fi câștigat ea. Așa cum am mai spus-o, mi-e dragă, e un copil talentat și extrem de bun, dar o forță uriașă ca artist”, a declarat Alexandra Ungureanu, imediat după ce a câștigat marele premiu.

 

Taguri: