Când începe finala „Bravo, ai Stil! Celebrities” pe Kanal D. Programul complet

Author: Elena Padure
Actualizat: 19 iul 2022, 07:25
Foto(6)

Publicul va decide în acest weekend care dintre concurente va primi titlu de „Cea mai stilată femeie din România”

A mai rămas o singură etapă de depășit până la deznodământul acestui sezon exploziv. După luni de competiție, care le-au pus pe concurente față în față cu provocări din cele mai diverse, „Bravo, ai Stil! Celebrities”, sezonul 2020, a ajuns la final. Până în acest punct, cele 6 concurente rămase în concurs au demonstrat că își merită locul și s-au duelat pentru a convinge publicul de abilitățile lor.

Pregătirile pentru Marea Finală, sunt în plină desfășurare. 

Când va avea loc finala

Marea Finală „Bravo, ai Stil! Celebrities” va fi transmisă în direct, pe Kanal D, sâmbătă, 19 decembrie la ora 20:00. La finalul galei, care se va desfășura pe parcursul a patru ore de emisie, va fi încoronată cea mai stilată femeie din România care va intra în posesia marelui premiu de 100.000

de lei. Câștigătoarea va fi desemnată, în direct, în urma voturilor prin SMS ale telespectatorilor. 

Surprizele semifinalei

Sâmbăta trecută, 12 decembrie, de la ora 20:00 a avut loc Semifinala „Bravo, ai Stil! Celebrities”, o ediție plină de surprize. Cele 6 semifinaliste (Andreea Tonciu, Alexandra Ungureanu, Oana Radu, Deea Codrea, Theo Rose și Cristina Siscanu) s-au luptat pentru un loc în Marea Finală. 

Cea care a acumulat cele mai multe puncte a fost Alexandra Ungureanu, adică 13, urmată de Deea Codrea și Theo Rose la egalitate cu 12 puncte, Andreea Tonciu cu 11 puncte, iar Cristina Șișcanu și Oana Radu la egalitate de 6 puncte. Vestea inedită a venit, însă la finalul emisiunii, când Ilinca Vandici a anunțat că toate cele șase semifinaliste vor merge în Marea Finală.

Anunțul a emoționat-o în mod special pe Cristina Șișcanu, care a început să plângă după ce a fost criticată dur de către jurați pentru ținuta ei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Galerie foto! Cine sunt semifinalistele “Bravo, ai stil! Celebrities” si care este parcursul lor stilistic in competitia de la Kanal D

Cine sunt concurentele rămase în competiție

Finalistele Andreea Tonciu, Alexandra Ungureanu, Oana Radu, Deea Codrea, Theo Rose și Cristina Siscanu se vor duela stilistic, pentru a deveni câștigătoarea acestui sezon. 

Theo Rose

Theo Rose  a debutat pe scenă la o vârstă fragedă, interpretând melodii populare. La vârstă de 11 ani și-a  descoperit, însă, pasiunea pentru muzică uşoară.

Astfel, a obținut numeroase premii de la competiții de specialitate, dar și apreciere din partea publicului. Ea a devenit cunoscută publicului larg chiar la Kanal D când a prezentat, alături de Dan Bordeianu, emisiunea „KIDSing”, în anul 2014. 

Andreea Tonciu

Andreea Tonciu este o prezență bine cunoscută, fiind una dintre cele mai surprinzătoare vedete din showbiz-ul autohton. Pe parcursul competiției a fost una dintre cele mai vocale apariții din cadrul show-ului, unde și-a apărat alegerile vestimentare cu perseverenţă. 

Deea Codrea

Deea Codrea este blogger şi influencer,  care şi-a construit o prezență și comunitate solidă în mediul online. 

Oana Radu

Oana Radu  este una dintre cele mai apreciate artiste din țara. S-a făcut remarcată după participarea la un show de talente televizat. Acum, piese precum „Tu” sau „Fără glas”, au ajuns la zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. 

Cristina Șișcanu

 

Cristina Șișcanu deține o vastă experiență în televiziune și o prezență foarte activă pe rețelele de socializare. Are un stil vestimentar propriu bine definit și asumat, fapt ce a determinat-o să intre în competiție.

Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu  este o voce consacrată în industria muzicală românească. Ea a colaborat cu formația Sistem în anul 2001, iar în 2004, a devenit vocea formației Crush. În această formulă, proiectul a produs două albume: Crush+ Alexandra Ungureanu (2005) și Hello (2007).

Citeste si: Imagini needitate cu Alexandra Ungureanu de la repetiile pentru show-ul extrem de sexy din Semifinala!

Aflat la cel de-al șaselea sezon, “Bravo, ai stil!”, a devenit rapid un fenomen național. Cifrele uriașe de audiență înregistrate s-au tradus în comunități din mediul online și adevărate fan cluburi de sute de mii de susținători. 

Nu ratați Marea Finală “Bravo, ai stil! Celebrities” duminică, 19 decembrie, de la 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Oana Radu, de urgenta la spital! Ce a patit cantareata inaintea Semifinalei. Soc! Ce dezvaluiri face Cristina Siscanu despre asta