Când începe programul Litoralul pentru toți? Românii se pot bucura de reduceri de 70% pe litoral

Author: Bianca Vidoi

Când începe programul Litoralul pentru toți?

Sursa: PixaBay

Turiștii ce își doresc să meargă la mare fără să scoată din buzunare sume exorbitante pot folosi programul social Litoralul pentru toți.

Oamenii ce nu își doresc să plătească sume mari pentru a petrece câteva zile la mare pot folosi programul social Litoralul pentru toți pentru a beneficia de prețuri cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon. 

Citește și: O nouă ediţie a programului "Litoralul pentru toţi"! Cazare la mare, chiar și de la 35 de lei pe noapte

Programul Litoralul pentru toţi se apropie

Federația Patronatelor din Turismul Românesc a anunțat perioada în care se va lansa o nouă ediție a programului Litoralul pentru toți, mai exact în perioada 22 mai – 18 iunie, turiștii se pot caza la stațiunile din țara noastră, cu prețuri ce pornesc de la 52 de lei pe noapte de persoană.

În prezent, 25 de unități de cazare din toate stațiunile de pe litoralul românesc sunt înscrise în program, iar acestea pun la dispoziție aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte. Până la data de 22 mai, atunci când începe programul Litoralul pentru toți se așteaptă ca numărul unităților de cazare să se dubleze, numărul camerelor apropiindu-se de 8.000 pe noapte. 

"Continuăm acest program de succes, pe care românii îl așteaptă în fiecare an.

Este perioada în care prețurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulți turiști reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanță la mare câteva zile. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârșitul lunii mai, dar turiștii pot face deja rezervări de sejururi pentru acest program", afirmă Dragoș Răducan, președintele FPTR.”, potrivit antena3.ro

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cel mai slab sezon estival în trei decenii

De ce prețuri vor beneficia turiștii

Multe persoane aleg să se bucure de o vacanță la plajele de la Marea Neagră prin intermediul programului Litoralul pentru toți deoarece prețurile sunt mult mai prietenoase cu bugetul lor.

Anul acesta, în stațiunea Venus, tarife pornesc de la 52 de lei pe noapte de persoană, la un hotel de 3 stele, preț ce include doar cazarea, prețuri similare se găsesc și la stațiunile din sudul litoralului.

La Mamaia, prețurile sunt puțin mai ridicate, astfel prețurile pornesc de la 101 lei/noapte/persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele. Și vacanțele de timp all inclusive au parte de o ofertă specială, iar prețul acestora începe de la 200 de lei/noapte/persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din stațiunea Jupiter. 

"Le recomandăm turiștilor care vor să profite de aceste oferte să facă deja rezervări pentru că locurile sunt limitate și se epuizează repede. Rezervările se pot face direct, la hotel, dar și prin intermediul agențiilor de turism. La fel ca la edițiile anterioare, pachetele turistice pot fi achitate și cu vouchere de vacanță", a adăugat președintele FPTR.

Citește și: Cea mai spectaculoasă plajă de pe litoralul românesc. Poate concura cu cele din Grecia

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.