Cand incepe serialul turcesc "Doctorul minune", la Kanal D! La ce ora va fi difuzat pe TV

Autor: Ana Filip
Actualizat: 18 aug 2021, 11:59
taner olmez Foto(6)
Taner Olmez, protagonistul serialului Doctorul minune
Sursa: Instagram

Serialul "Doctorul minune" va fi difuzat in curand la Kanal D si va aduce in atentia publicului o poveste impresionanta de viata.

Productia turceasca de mare succes, "Doctorul minune" (cu denumirea originala "Mucize Doktor") va captiva telespectatorii cu o fascinanta si emotionanta poveste de viata a personajului central masculin, Ali Vefa.

Tanarul Ali este o persoana speciala, care sufera inca din copilarie de o tulburare din aria autismului, insa inteligenta sa incredibila si dorinta imensa de a salva vietile celor din jur si mai ales a copiilor il determina sa lupte pentru a-si construi cariera de medic la care viseaza.

"Doctorul minune", din 25 august, la Kanal D!

Personajul central al serialului "Doctorul minune" este interpretat magistral de tanarul si talentatul Taner Olmez, unul dintre cei mai apreciati actori ai momentului in Turcia.

Citeste si: Cine este Taner Olmez, actorul care da viata personajului Ali Vefa din serialul turcesc "Doctorul Minune"

Publicul din Romania l-a cunoscut deja pe celebrul actor Taner Olmez in alte cateva productii de succes ce au fost difuzate la Kanal D cu ani in urma, precum: "Yaman", in

anul 2014, in care a interpretat rolul Mert, "Kosem", in care a jucat rolul Printului Osman al II-lea. Si in curand telespectatorii romani il vor putea urmari in serialul de mare succes, "Doctorul minune", in care va interpreta primul lui rol principal pozitiv din cariera sa, care a insemnat poate cea mai mare provocare a meseriei sale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cati ani are Taner Olmez, protagonistul serialului turcesc "Doctorul minune" si cum arata sotia lui

Actorul Taner Olmez a depus eforturi uriase pe durata filmarilor pentru serialul "Doctorul minune" deoarece a trebuit sa joace rolul unui tanar cu probleme speciale cauzate de o afectiune ce face parte din spectrul autismului, insa imbinata cu o inteligenta iesita din comun, ce il va ajuta sa devina un medic de succes asa cum visase inca din copilarie.

Miercuri, 25 august, de la ora 20:00, va putea fi urmărită premiera serialului „Doctorul minune”/original: „Mucize Doktor”, o producție care a cucerit deja publicul din Turcia și care, în urma succesului uriaș, a fost achiziționată în peste 30 de teritorii. Serialul va putea fi urmărit în fiecare seară, de miercuri până vineri, urmând că „Nehir” să poată fi vizionat în fiecare luni și marți, de la ora 20:00. 

Citeste si: „Doctorul minune”, în curând, la Kanal D! Un nou serial turcesc de succes se pregătește să cucerească publicul din România

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.