Cand incepe noul sezon Puterea dragostei! Show-ul matrimonial continua cu sezonul 4

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 31 iul 2022, 19:05
Sezonul 4 Puterea dragostei va avea premiera luni, 6 septembrie

Show-ul matrimonial Puterea dragostei care a reunit tineri dornici sa isi gaseasca perechea si sa se si casatoreasca revine cu un nou sezon.

Reality-ul show-ul matrimonial „Puterea Dragostei” continuă cu cel de-al patrulea sezon ce va avea premiera luni, 6 septembrie. Emisiunea care a captat atenția a milioane de telespectatori din întreaga țară și a creat adevărate comunități de fani în social media, va putea fi urmărită în continuare de luni până vineri, în intervalele 11:00 -12:00 și 17:00-19:00, și sâmbătă și duminică, în intervalele 16:00 -18:00 și 19:00-20:00.

Show-ul matrimonial Puterea dragostei, adorat de comunitati intregi de fani

Citeste si: Modificari in grila Kanal D! Cand vor fi difuzate emisiunile si serialele indragite de telespectatori

Reality matrimonial “Puterea Dragostei” câștigă tot mai mulți fani, cu fiecare ediție difuzată, concurenții înscriși în cursa pentru a-și găși sufletul pereche se bucură de sute de mii de susținători, în fața micilor ecrane, dovadă stând audiențele uriașe înregistrate de emisiunea difuzată pana acum la Kanal D! 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gala de duminică a emisiunii “ Puterea Dragostei ”, prezentată de Cristina Mihaela Dorobanțu, a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, atât la nivelul întregii țări, cât și în rândul populației de la orașe.

Pe întreaga perioadă de difuzare a reality-ului matrimonial (16:00 – 18:00) o medie de 715.000 de fani urmăreau în fiecare minut Gala “Puterea dragostei”. În minutul de maximă audiență, atins la 17:59, aproape un milion de telespectatori din întreagă țară erau cu ochii pe Kanal D!

Cand are loc Finala Puterea Dragostei, sezonul 3

Citeste si: Duminică, 5 septembrie, Marea Finală a show-ului „Puterea dragostei”

Nu ratați emisiunea “Puterea Dragostei”, prezentată de Cristina Mihaela Dorobanțu, la Kanal D! Emisiunea este difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, și în fiecare weekend, de la ora 16:00 și 19:00!

Insa, nu ratati "Puterea dragostei", 5 septembrie, de la ora 16:00, iar de la ora 19:00 Marea Finala a show-ului. Cei doi câștigători, o fată și un băiat, vor fi desemnați, în direct, iar fiecare dintre aceștia va intra în posesia marelui premiu de 10.000

de Euro.  

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.