Când începe sezonul 5 „Puterea Dragostei” la Kanal D. Schimbări importante în noul sezon al emisiunii

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 14 nov 2022, 07:30

Sezonul 5 „Puterea Dragostei”, în curând la Kanal D

Sursa: unsplash, captura Kanal D

Sezonul 5 „Puterea Dragostei” va fi cu și despre iubire adevărată. Iată când începe noul sezon al emisiunii la Kanal D și care este principala schimbare.

Emisiunea „Puterea Dragostei” a adus iubirea în sufletul foarte multor tineri, lucru care se va întâmpla și în sezonul 5. La Kanal D urmează să debuteze noul sezon al emisiunii „Puterea Dragostei”, unul emoționant, cu concurenți noi și dornici să trăiască povești de iubire asemănătoare celor din cărțile de povești. Când începe emisiunea „Puterea Dragostei”, sezonul 5, la Kanal D?

Citeste si: Marinescu îl face praf pe Radu după Marea Finală Puterea Dragostei. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi: "El a stricat tot sezonul 4, nu mai am nicio pretenție de la nimeni"

Sezonul 5 „Puterea Dragostei”. Când începe și unde se va filma? 

„Puterea Dragostei”, sezonul 5, le va oferi șansa mai multor tineri să intre într-o adevărată aventură și, de ce nu, să își întâlnească sufletul pereche. Noul sezon „Puterea Dragostei” va începe la Kanal D în curând, urmând să fie anunțată cu exactitate data la care vor intra concurenții în casa iubirii.

Noul sezon al show-ului matrimonial „Puterea Dragostei” se anunță unul cu adevărat spectaculos, cu multe surprize și în care doar iubirea adevărată va reuși să învingă, în cele din urmă. Aventura concurenților va ajunge la un alt nivel, astfel că sezonul 5 „Puterea Dragostei” aduce o serie de schimbări importante.

Citeste si: Radu și Adelina au dat vestea cea mare! Ce urmează să facă câștigătorii Puterea Dragostei sezonul 4: "Nu mă așteptam sa fie așa!"

Dacă în sezoanele anterioare concurenții au trăit povești de iubire departe de granițele țării, în Turcia, acum, „Puterea Dragostei” se mută într-o nouă casă, la București. Astfel, principala schimbare a sezonului 5 „Puterea Dragostei” este că filmările vor avea loc în România. Evident, atmosfera va fi la fel de plăcută, astfel încât concurenții să fie încurajați să își dea frâu liber sentimentelor și să trăiască iubirea la cel mai înalt nivel. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Iasmina aruncă bomba despre despărțirea de Mihai după Marea Finală! Ce a făcut fostul ei iubit în avion la întoarcea din Istanbul

În noul sezon „Puterea Dragostei”, care va începe la Kanal D în curând, telespectatorii vor avea parte de un show special, diferit de tot ceea ce a fost difuzat până în prezent. 

Sezonul 5 „Puterea Dragostei” va aduce iubirea în casele telespectatorilor Kanal D. Concurenții vor încerca să își întâlnească sufletul pereche și chiar dacă drumul lor poate nu va fi mereu presărat cu momente frumoase, aceștia vor fi nevoiți să dea dovadă de maturitate, să rezolve totul cu calm și să demonstreze că sunt pregătiți pentru a trăi iubirea adevărată. 

Citeste si: Primele reacții ale Adelinei și ale lui Radu după ce au câștigat Marea Finala Puterea Dragostei sezonul 4

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.