Când începe „The Floor” la Kanal D? Care sunt orele și zilele de difuzare și cum poate fi urmărit de pe telefon, laptop sau tabletă

Autor: Bianca Vidoi

Când începe „The Floor”?

Sursa: Facebook The Floor

Postul de televiziune aduce în atenția telespectatorilor o nouă emisiune prezentată de Dan Negru, „The Floor”.

Dan Negru este prezentatorul mai multor emisiuni de succes de la Kanal D, precum „Tu urmezi!” sau „Jocul cuvintelor”, iar începând cu luna septembrie acesta o să prezinte o altă emisiune perfectă pentru serile de weekend, „The Floor”. Iată când începe emisiunea „The Floor”, dar și care sunt orele și zilele de difuzare.

Când începe „The Floor” la Kanal D

Postul de televiziune Kanal D le pune la dispoziție telespectatorilor numeroase emisiuni pe parcursul zilei, astfel încât să afle curiozități despre vedetele din România, cele mai importante știri, povești impresionante ale serialelor turcești și să

își pună la încercare cultura generală. Începând cu data de 14 septembrie 2024, Dan Negru o să poată fi văzut la Kanal D prezentând o nouă emisiune captivantă, „ The Floor ”.

Această emisiune are la bază diferite întrebări de cultură generală, alături de un show pe care nu trebuie să îl ratați. 49 de concurenți își vor testa cunoștințele de cultură generală, inteligența și spontaneitatea pe o podea LED gigant.

Emisiunea „The Floor” poate fi văzută în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 21:00, începând din 14 septembrie, la Kanal D.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Citește și: Start filmari pentru “The Floor”, quiz show-ul care a ridicat Europa în picioare!

Cred în show-urile pe care le înţelege toată familia, de la nepot p â nă la bunic. Aşa e <The Floor>. Un show uşor de înţeles de toţi ai casei ”, a declarat Dan Negru despre emisiunea fenomen pe care o va prezenta în câteva zile.

În cazul în care nu vă aflați în fața televizorului în zilele în care este difuzată emisiunea nu trebuie să vă faceți griji, deoarece emisiunea poate fi urmărită live pe telefon, laptop sau tabletă accesând https://www.kanald.ro/live.html.

Ce presupune emisiunea „The Floor”?

49 de concurenți au decis să își testeze cunoștințele de cultură generală în noua emisiune prezentată de Dan Negru. Concurenții vor primi întrebări din zeci de domenii pregătite cu atenție, precum flori, filme, fructe, seriale TV, insule, cântăreţi, fotbalişti străini.

Fiecare concurent reprezintă un pătrat de pe podeaua LED, iar la finalul emisiunii doar unul va pune stăpânire pe întreaga podea luminoasă. 

În cele patru ediții ale emisiunii se va ajunge la un singur concurent cu deosebite cunoștințe de cultură generală, ce va intra în posesia premiului de 50.000 de lei. Emisiunea își dorește să atragă în fața micilor ecrane familii întregi, indiferent de diferența de vârstă dintre membrii acesteia.

Astfel vor exista întrebări potrivite pentru fiecare persoană, încât fiecare membru al familiei să își poată testa spontaneitatea şi cunoştinţele în diferite domenii.