Cand nu filmeaza pentru "Roata Norocului", Ana-Maria Barnoschi intoarce toate privirile la piscina

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 iul 2018, 12:49
video Foto(4)

Ana-Maria Barnoschi, frumoasa prezentatoare de la "Roata Norocului", a intors toate privirile la piscina unui hotel din Belek, Turcia.

Formele apetisante ale frumoasei satene nu au trecut neobservate si complimentele nu s-au lasat prea mult asteptate. Ana-Maria se declara o femeie norocoasa pentru ca iubitul ei nu este un barbat gelos, avand in vedere avalansa de felicitari pe care le primeste de la admiratori.

 
"Imi place foarte mult soarele, ador apa si merg la piscina sau la mare ori de cate ori am ocazia.
Vara asta nu a fost una foarte calda si abia astept sa ma bronzez. Am senzatia ca trece acest anotimp pe langa mine si eu voi ramane tot alba", glumeste Ana-Maria Barnoschi care are un program foarte incarcat cu filmarile pentru "Roata Norocului".
 
In editia din aceasta seara a emisiunii „Roata Norocului”, Raluca si Denisa, membrele trupei Bambi, sunt cele doua vedete care se lupta pentru a da solutia corecta la puzzle-uri.

Daca au ghicit enuntul, ce au castigat cele doua frumoase cantarete pentru cazul social pentru care participa, ce personaj mai interpreteaza Ana- Maria, dar si ce replici acide primeste de la Bursucu, aflati urmarind astazi, de la ora 20.00, o noua editie a emisiunii "Roata Norocului".

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.