„Când o să murim, o să murim de la GPL-ul ăsta” Cum și-a prevestit moartea Florica, una dintre victimele exploziei de la Crevedia

Author: Laura Macovei
Actualizat: 29 aug 2023, 23:11

„Când o să murim, o să murim de la GPL-ul ăsta” Ce a spus Florica, una dintre victimele exploziei de la Crevedia

Sursa: Facebook/Oana Barbu

Explozia de la Crevedia ar fi putut fi evitată. Localnicii din Dâmbovița s-au plâns de nenumărate ori de mirosul de gaz pe care trebuie să-l suporte, însă autoritățile nu au luat nicio măsură.

Explozia de la stația GPL din Crevedia a doborât din nou moralul românilor care speră că își pot pune bazele în statul român, atunci când vine vorba de pericole. 

Cum și-a prevestit moartea una dintre victimele exploziei de la Crevedia

Zeci de oameni au fost răniți în urma exploziilor de la Crevedia, Dâmbovița, doi dintre ei fiind în stare foarte gravă, cu arsuri pe 90%, respectiv 99% din suprafața corpului. 

Pentru Lică și Florica, explozia a fost fatală, cei doi lăsând în urmă doi copii, care sunt cutremurați de vestea primită și de durere. 

Citește și: Fată îndurerată după ce și-a pierdut părinții din cauza exploziei de la Crevedia. „Ne-ați lăsat singuri…”

Soția bărbatului parcă și-a prevestit moartea. O vecină de-a femeii a declarat că Florica i-a spus că dacă va fi să moară, o să moară din cauza stației GPL. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Când o să murim, o să murim de la GPL-ul ăsta ”, ar fi spus Florica, potrivit martorei.

„Mama era de nerecunoscut” Mărturiile dureroase ale tânărului care și-a pierdut părinții în explozia de la Crevedia

Locuitorii au rămas fără case și au dormit pe la vecini.

O mare parte din ei au ajuns la spital cu răni grave, iar din păcate, pentru doi dintre aceștia, cei care aveau locuința fix lângă  stația GPL, explozia a fost fatală. 

Sorin și Oana au rămas acum fără părinți, după ce explozia le-a luat ce aveau mai de preț: familia. Florica şi Lică locuiau fix lângă bomba cu ceas. Florica a murit în urma arsurilor, iar soțul ei a suferit un infarct.

 

Citește și: „Voia să-i cumpăr iepuraşi". Bunica băiețelului de 3 ani este sfâșiată de durere după decesul acestuia

Mama atunci o punea jos pe targă, când am ajuns, era de nerecunoscut! Eu, care sunt copilul ei, am cunoscut-o după ochi! Nu mai avea figură! Mama s-a dus pe picioarele ei până la ambulanţă.

Tata a venit după ea să o caute! El a fost primul care a văzut-o. A căzut pe jos şi acolo a rămas!”,  a declarat Sorin Barbu, fiul acestora.

Alte trei persoane sunt în stare critică, iar una dintre ele are arsuri pe 99% din suprafața corpului. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.