Cand organizezi nunta de vis, nu uita de aranjamente florale!

Author: Bogdan Mihai

Cand vine vorba despre planificarea unei nunti, nimic nu poate fi lasat la voia intamplarii.

Totul trebuie pus la punct in detaliu, organizat si ales din timp. Asa cum stiti, primul pas in planificarea unei nunti este alegerea datei. Viitorii miri trebuie sa stabileasca data in care isi vor uni destinele. Apoi, urmeaza alegerea bisericii in care se va desfasura cununia religioasa, dar si alegerea locatiei. In cele mai multe din cazuri, mirii prefera sa aleaga o biserica relativ apropiata de locatia unde se va desfasura petrecerea, din motive ce tin de organizare. Insa, in unele cazuri, mirii doresc o anumita biserica, asa ca totul trebuie planificat din timp, astfel incat sa le fie usor invitatilor sa ajunga la cele doua locatii, fara sa se grabeasca.

Dupa ce s-au stabilit cele doua locatii, urmeaza stabilirea tuturor detaliilor si a furnizorilor de servicii. Miri trebuie sa aleaga felurile de mancare ce se vor servi la nunta, daca vor avea muzica live sau un DJ, eventuale servicii pentru distractie, trebuie sa gaseasca un fotograf de nunta si nu in ultimul rand, trebuie sa aleaga si aranjamente florale nunti.

O petrecere de nunta fara flori nu arata tocmai bine. In plus, florile infrumuseteaza locul, ii confera o mireasma aparte si toti invitatii se vor bucura cand le vor vedea. Florile sunt simbolul dragostei, asa ca nu trebuie sa uitati de aranjamentele florale atat de importante pentru o zi speciala.

Si pentru ca totul sa iasa perfect, cel mai bine este sa apelati la o florarie care o sa va livreze flori proaspete si aranjamente deosebite. Puteti sa va personalizati aranjamentele florale sau puteti sa alegeti din oferta standard a florariei pe care o veti alege.

Stim ca organizarea unei nunti consuma mult timp, asa ca poate v-ar ajuta daca ati apela la o florarie online. Este simplu si convenabil: doar alegeti aranjamentele care sunt pe placul vostru si apoi le ridicati in ziua nuntii. Sau puteti opta sa va fie livrate direct la restaurantul unde se va desfasura petrecerea.

Iar daca nu aveti inspiratie in ceea ce priveste aranjamentele florale, in continuare va vom prezenta cateva modele care cu siguranta vor fi pe placul vostru si pe care poate le veti alege pentru nunta voastra.

Primul este un Aranjament Prezidiu Masa din Trandafiri Portocalii si Cale. Vedetele acestui aranjament, trandafirii portocalii si calele vor da senzatia de prospetime, vor imprastia un miros subitil si de asemenea, sunt potrivite pentru sarbatorirea unui nou inceput, asa cum este o nunta.

Un alt aranjament deosebit, care se preteaza unei nunti cu elemente rustice sau unei nunti cu tematica medievala este Aranjamentul Floral de Nunta din Lisianthus,Trandafiri. Este deosebit multumita felinarului din interiorul aranjamentului si pentru o atmosfera deosebita, in interiorul felinarului se poate pune o lumanare. Invitatii vor aprecia cu siguranta acest aranjament.

Pentru nuntile organizate primavara tarziu, Aranjamentul Floral de Nunta din Hortensie, Minirosa, Liliac este excelent. Culorile acestui aranjament se potrivesc in orice loc, astfel ca puteti sa decorati chiar si biserica in care se desfasoara cununia cu el.

Indiferent care sunt preferintele voastre pentru flori, va recomandam sa alegeti aranjamente florale care sa se potriveasca in decorul nuntii voastre si de care sa va bucurati impreuna cu invitatii!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.