Când plănuiește Theo Rose să aducă un copil pe lume! Cântăreața a ales deja un nume: „Îmi place extrem de mult”

Autor: Lavinia Medrea

Când plănuiește Theo Rose să aducă un copil pe lume! Cântăreața a ales deja un nume: „Îmi place extrem de mult”

Sursa: Instagram Theo Rose

Theo Rose i-a surprins pe toți urmăritorii ei cu noile mărturisiri pe care le-a făcut. În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri organizată de artistă pe Instagram, artista a declarat că a ales, deja, câteva nume pentru un viitor copil, motiv pentru care toată lumea s-a întrebat dacă Theo Rose urmează să fie mamă.

Theo Rose este una dintre cele mai iubite cântărețe din țara noastră și are o relație foarte frumoasă cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin. Cântăreața s-ar fi gândit, deja, la nume pentru copiii ei, dar nu a anunțat că ar fi însărcinată încă. 

Când va fi Theo Rose mamă și ce nume a ales pentru viitorii ei copii

Cu puțin timp în urmă, Theo Rose a hotărât că trebuie să aibă o discuție cu fanii ei, motiv pentru care a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, unde a dezvăluit ce nume a ales pentru copiii pe care îi va avea.

Cu toate că nu a anunțat că ar fi însărcinată, cu siguranță Theo Rose își dorește, pe viitor, un copil.

Citeste si: Theo Rose, apariție de senzație! Cum s-a afișat vedeta pe rețelele de socializare. Fanii nu au recunoscut-o

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Am zis de multe ori că dacă o să am un băiat o să-l cheme Mario, îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult”, a mărturisit Theo Rose pe Instagram, în timpul sesiunii de întrebări și răspunsuri.

Cântăreața este recunoscătoare pentru că o cheamă Theo

Pe lângă mărturisirile făcute despre numele copiilor, Theo Rose a declarat că le este recunoscătoare părinților ei pentru numele pe care i l-au ales, precizând și că îi plac toate prenumele asemănătore.

Cu toate că artista ar putea să aleagă un prenume asemănător pentru copiii ei, Theo Rose a spus că nu o să facă acest lucru, chiar dacă-i plac foarte mult, ci va alege nume unice, despre care crede că le va plăcea și lor.

Citeste si: De nerecunoscut! Cum arăta Theo Rose la 16 ani. Artista s-a schimbat radical

„Eu le sunt recunoscătoare prăinților mei pentru numele pe care mi l-au pus. Îmi place extrem de mult, îl iubesc, deci sunt înnebunită după el, de aia și copiilor mei le-aș pune: Tudor, Teodor, Teofil, Thea, dar nu o să fac asta”, a mai declarat Theo Rose, pe contul ei de Instagram.

Pe lângă asta, Theo Rose a mai avut parte de multe întrebări despre viața ei personală, dar nu a răspuns la ele, declarând că nu are nimic de ascuns.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.