Când poți urmări serialul Mă numesc Zuleyha la Kanal D! Iată zilele și ora de difuzare ale episoadelor din noul sezon ce va incepe pe 2 februarie!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 ian 2022, 17:10

Serialul turcesc Ma numesc Zuleyha revina la Kanal D

Sursa: Captură KANAL D

Îndrăgita producție Mă numesc Zuleyha va reveni din 2 februarie la Kanal D cu un nou sezon, plin de suspans și momente emoționante.

Fanii serialelor turcești au așteptat cu nerăbdare revenirea pe micile ecrane la Kanal D a unui nou sezon din serialul Mă numesc Zuleyha. Așteptarea lor a luat sfârșit deoarece din data de 2 februarie telespectatorii își vor putea revedea actorii preferați: Hilal Altinbilek, Vahide Percin, Murat Unalmis, Ugur Gunes, în fiecare săptămâna, de miercuri până vineri, de la ora 20:00.

Când poți urmări serialul Mă numesc Zuleyha la Kanal D!

Serialul Mă numesc Zuleyha a cucerit publicul încă de la primele episoade difuzate, datorită unei povești impresionante de viață trăită la intensitate maximă de personajele puse în scenă magistral de către actori dintre cei mai talentați și apreciați în Turcia.

Personajul principal feminin, în jurul căruia este conturată acțiunea, frumoasa și ambițioasa Zuleyha, trece prin momente extrem de dificile. Încă de când a fost abandonată de iubitul ei, care ajunsese la închisoare și până în momentul în care ajunge să se mărite cu un bărbat pe care nu-l iubea, tânăra Zuleyha

pare urmărită de ghinion și nu mai găsește calea spre fericire.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Fermecătorul actor Murat Unalmis, surprins în ipostaze tandre alături de două colege din serialul Mă numesc Zuleyha!

În cadrul noului sezon, al serialului Mă numesc Zuleyha, telespectatorii îi vor reîntâlni pe ce doi îndrăgostiți Zuleyha și Yilmaz, care vor lupta pentru dragostea lor imposibilă.

Însă între timp, tânăra Zuleyha ajunge după gratii, după ce atentează la viață soțului ei, Demir, iar Yilmaz va continuă să o ajute pe femeia iubita din umbră. Pe de altă parte, Mujgan, soția lui Yilmaz, nu va renunta la obsesia să pentru rivală Zuleyha și va încerca din răsputeri să o îndepărteze din viață lor.

Hunkar, mama lui Demir, va interveni pentru a-l convinge pe fiul ei să o scoată pe nora ei Zuleyha din închisoare, însă pe tânăra o vor aștepta alte noi obstacole și momente extrem de dificile.

Rămâne de văzut însă dacă în cele din urmă dragostea puternică dintre Zuleyha și Yilmaz va reuși să reziste tuturor piedicilor și dacă vor rămâne împreună, pe parcursul acestui nou sezon ce va începe miercuri, 2 februarie 2022.

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul Mă numesc Zuleyha! Detalii inedite despre îndrăgitii protagoniști! În ce alte producții renumite au mai jucat

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.