Când puteți urmări emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" începând de săptămâna aceasta la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 ian 2024, 23:17

Schimbare în grila postului Kanal D! Iată când veți putea urmări îndrăgita emisiune "40 de întrebări cu Denise Rifai", începând de săptămâna aceasta.

Îndrăgita emisiune "40 de întrebări cu Denise Rifai", care a cucerit piața media din România încă de la lansare, a revenit pe micile ecrane cu un nou sezon, din 14 ianuarie, cu o serie de interviuri spectaculoase, cu personalități marcante din diverse domenii. Producția își propune să ofere în continuare dezvăluiri inedite în fiecare ediție, surprinzând publicul prin mărturisirile invitaților.

Când veți putea urmări îndrăgită emisiune "40 de întrebări cu Denise Rifai", începând de săptămâna aceasta

Cu un conținut editorial îndrăzneț, beneficiind de carisma unei prezentatoare unice, Denise Rifai, producția răspunde exigențelor unui public eterogen, dornic să descopere cât mai multe detalii din viața profesională și personală a invitaților. Formatul emisiunii îi trece pe invitați prin istoria lor personală reflectată în presă, aceștia având astfel ocazia să clarifice o serie de aspecte care s-au aflat la un moment dat în atenția publicului.

Așa cum a obișnuit telespectatorii până acum, emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" va aduce în prim plan interviuri maraton, oferindu-le telespectatorilor oportunitatea de a descoperi noi detalii uluitoare din viața invitaților, dar și emoția intensă care însoțește fiecare moment al dezvăluirilor. Artiști, sportivi, medici, politicieni, oameni de televiziune se află față în față cu publicul, sub tirul întrebărilor care au un singur scop, acela de a scoate la iveala adevărul, astfel încât telespectatorii să își formeze o părere cât mai complexă şi mai aproape de realitate asupra invitatului. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: „Mi-e foarte dor de el”. Jean Paler suferă și acum după camaradul său, Jean Constantin. Și în ziua de azi merge la Constanța să-i viziteze mormântul

Noua serie a interviurilor din acest sezon a fost deschisă de celebrul actor Jean Paler, care a dezvăluit detalii tulburătoare din culisele carierei sale, dar și momente emoționante din viața personală. Dacă duminica trecută, îndrăgita emisiune "40 de întrebări cu Denise Rifai" a fost difuzată, de la ora 23:30, începând de săptămâna aceasta, producția va putea fi urmărită tot duminică, însă de la ora 22:30, la Kanal.

Citește și: Nu s-a putut abține! Denise Rifai, în lacrimi în propria emisiune! Mărturia lui Jean Paler a impresionat-o până la lacrimi