Când puteți urmări emisiunea fenomen “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”! Iată care sunt zilele și ora de difuzare ale celebrului quiz show, începând din această săptămână

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 iun 2024, 13:36

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru” nu este doar un simplu concurs, ci o veritabilă gimnastică a minții, pentru întreaga familie. Iată când va putea fi urmărit captivantul quiz show la Kanal!

Un nou sezon al captivantului quiz show “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a început pe 20 mai 2024, la Kanal D și a readus pe micile ecrane experiențe de neratat și o atmosfera intensă care a cucerit publicul încă de la lansare prin simplitate și dinamism.

Când se difuzează emisiunea fenomen “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

De la o ediție la altă emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a captivat publicul de toate vârstele, oferind o experiență de excepție atât concurenților, cât și celor care urmăresc show-ul din confortul propriilor case.

Începând de săptămâna această, fascinantă emisiunea va fi difuzată tot în zilele de luni și marți, însă mai devreme, de la ora 21:45, imediat după serialul “O dragoste”.

Citește și: Un pensionar face un adevărat spectacol al cuvintelor, la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

“Jocul cuvintelor arată că și publicul de televiziune e într-o continuă schimbare! Și schimbarea e în bine! Pentru cei mulți care urmăresc concursul de mai bine de doi ani, am un cuvânt din 9 litere: Mulțumesc!”,

spune Dan Negu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, cel mai ușor de înțeles quiz show despre vocabular

Un format captivant, ce pune la încercare cunoștințele de vocabular, „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” aduce în prim-plan frumusețea și bogăția limbii române și capacitatea de a face conexiuni rapide și corecte.

În fiecare ediție a îndrăgitei emisiunii sunt prezenți cinci concurenți curajoși, gata să-și pună la încercare cunoștințele, de dragul provocărilor dar și pentru importante premii în bani.

„Românul a avut mereu bucuria de a descoperi literele. Fenomenul integramelor a fost unul național. Noi l-am luat și l-am adus la televizor. Așadar, succesul acestui quiz se datorează minții românilor. A devenit un fenomen și mi se întâmplă de nenumărate ori ca oamenii să îmi spună definiții pe stradă; la unele nu nimeresc  soluția.

Ei sunt mult mai isteți decât sunt eu!”, spune Dan Negru.

Citește și: Dan Negru, mesaj pentru Florin Piersic: „I-am făcut program în seara asta..” Ce l-a întrebat Florin Piersic, chiar de pe patul de spital

Cu Dan Negru la pupitrul emisiunii, atmosfera este întotdeauna plină de suspans şi bună dispoziție, iar fiecare moment devine o aventură în lumea fascinantă a cuvintelor.

Nu pierdeți, gimnastica minții pentru toată familia, în fiecare luni și marți, de la 21:45, la Kanal D, imediat după serialul turcesc “O dragoste”!