Când revine îndrăgitul serial Prizoniera destinului cu noi episoade la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 dec 2021, 22:43

Telespectatorii Kanal D se vor bucura de noi episoade din captivantul serial Prizoniera destinului.

Marți, 7 decembrie, îndrăgita producție turcească Doctorul minune ajunge la final, iar telespectatorii vor putea urmări în continuare noi episoade captivante din serialul Prizonieră destinului. Astfel, din 8 decembrie, va reveni pe micile ecrane renumită producție Prizonieră destinului. Publicul va putea descoperi în continuare povestea impresionantă de viață a tinerei Zeynep, eroina serialului, care va trece prin multe momente dificile.

Când revine îndrăgitul serial Prizoniera destinului cu noi episoade la Kanal D

Captivantul serial Prizoniera destinulu i, ce este inspirat din fapte reale, va reveni cu noi episoade emoționante și pline de mult suspans, din 8 decembrie, de la ora 20:00, urmând să fie difuzat de luni până vineri de la 20:00, la Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Telespectatorii vor avea află noi detalii impresionante și tulburătoare despre frumoasa și curajoasa Zeynep, rol interpretat magistral de celebra actrița Demet Ozdemir. O tânăra născută într-o familie săracă, dar care a crescut și a fost educată de către o familie adoptivă bogată. Viața lui Zeynep s-a schimbat radical odată cu apariția lui Mehdi (interpretat de renumitul actor İbrahim Çelikkol) în viață să, bărbatul de care s-a îndrăgostit nebunește, în ciuda faptului că nu avea o educație aleasă și un statut social remarcabil.

În ciuda tuturor piedicilor Zeynep și Mehdi au ajuns să se căsătorească, însă nu după multă vreme aceștia decid să divorțeze din cauza diferențelor de mentalitate.

Citeste si: Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, s-a intors la prima sa dragoste! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita in sala in care a dansat ani la rand!

Mehdi ajunge după gratii după ce a fost acuzat că a înjunghiat un coleg de celulă.

Între timp, Zeynep începe să fie curățată de șeful ei, Baris, un avocat de succes, în compania căruia Zeynep lucra. Baris va începe să lupte pentru a o cuceri pe frumoasă Zeynep, sperând că povestea dintre ea și Mehdi se va încheia definitiv.

Citeste si: Demet Ozdemir, protagonista serialului Prizoniera destinului, primele declarații după ce s-a vehiculat că s-ar fi despărțit de iubitul ei, artistul Oğuzhan Koç!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.