Cand s-a nascut, avea piciorusul de marimea unui deget si cantarea cat un ardei gras! Nimeni nu ii dadea nicio sansa acestei bebeluse. Uite cum arata cand a venit pe lume!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 11:15

In urma cu noua luni, cel mai mic bebelus din lume, Emilia Grabarczyk, sfida sortii si se agata de orice sansa sa supravietuiasca.

Nascuta in Germania si masurand doar 22 de centimetri, medicii nu ii dadeau nicio sansa sa supravietuiasca. Insa, fetita, supranumita si "Degetica" de catre medici a uimit pe toata lumea cu incapatanarea ei. Acum, cantareste trei kilograme si cateva sute de grame, exact cat un nou nascut sanatos.


Eforturile medicilor pediatri, a ginecologilor si chirurgilor si mai ales ale Emiliei au facut ca ea sa supravietuiasca.
"Este o mica luptatoarea", povestesc medicii. Timp de sase luni, era incert daca va supravietui sau nu. In ultimele saptamani s-a dezvoltat cel mai mult.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.