Cand s-a nascut cantarea aproape 400 de grame. Urmareste o poveste tulburatoare a unui bebelus si un clip care te va emotiona pana la lacrimi!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 08:52

Kayleigh Anne Freeman cantarea doar 400 de grame cand s-a nascut si niciu doctor nu ii dadea vreo sansa la supravietuire.

Bebelusa avea in jur de 400 de grame si medicii au descoperit pe parcurs mai multe complicatii in interiorul organismului sau din cauza faptului ca era prea mica. Astfel, dupa ce ca s-a nascut atat de mica, a mai si pierdut in greutate, insa in ciuda acestui fapt s-a incapatanat sa traiasca.

A trecut prin 3 interventii chirugicale. A treia a fost pe cord deschis si a fost unica in lume deoarece a fost facuta unui copil atat de micut.

Ea a trecut si peste acest hop si acum se recupereaza incet, dar sigur. Parintii sunt cei mai fericiti oameni de pe planeta si in sfarsit au reusit sa o aduca acasa. Urmareste clipul cu evolutia ei emotioananta si spune-ne ce parere ai despre acest suflet luptator!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”