Cand se difuzeaza Survivor Romania 2021, sezonul 2, la Kanal D! Noi modificari in orele de difuzare

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 iul 2022, 17:20
Survivor Romania 2021 si-a schimbat orele de difuzare

Cand va fi difuzat Survivor Romania 2021 la Kanal D. S-a schimbat ora de difuzare a emisiunii. Vesti despre cel mai antrenant si autentic reality al momentului, urmarit de milioane de fani din intreaga tara

Incepand din aceasta saptamana, reality-ul fenomen Survivor Romania va fi difuzat de joi pana duminica, de la ora 20:00, la Kanal D! De joi, 21 ianuarie, concurentii celor doua echipe, Faimosii si Razboinicii vor evolua sub ochii telespectatorilor, patru zile consecutiv, si isi vor testa limitele psihice si fizice, atat pe traseele sportive dificile, cat si in jungla dominicana.

Care sunt noile ore de difuzare ale reality-ului Survivor Romania 2021

Citeste si: Reactia lui Vladimir Draghia cand a fost intrebat cu cine tine de la Survivor Romania 2021! Te-ai fi asteptat la asta din partea lui?

Aflati in jungla, in mijlocul pustietatii, Faimosii si Razboinicii vor avea de infruntat conditii dure; acestia vor fi nevoiti sa isi procure singuri hrana, sa isi construiasca adapost si, in acelasi timp, sa se impuna ca o echipa cu cele mai bune strategii, in confruntarile sportive, pentru recompensele atat de necesare, cat si pentru imunitate in fata eliminarilor.

Inca de la lansare, Survivor Romania i-a cucerit pe telespectatori, show-ul inregistrand audiente uriase si pozitionand Kanal D pe primul loc, pe toate targeturile.

Survivor Romania 2021 va fi difuzat de patru ori pe saptamana, de joi pana duminica, de la ora 20:00, doar pe Kanal D Romania. Telespectatorii pot urmari emisiunea fie la TV, fie online accesand linkul de live stream: https://www.kanald.ro/live.html   

Survivor Romania poate fi urmarit din orice tara din lume, accesand linkul de live stream. Telespectatorii au nevoie doar de un dispozitiv: tableta, telefon sau laptop, de o conexiune buna la internet si pot urmari emsiunea in direct accesand linkul https://www.kanald.ro/live.html     

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Inscrisi in aceasta cursa autentica a supravietuirii, la “Survivor Romania”, concurentii trebuie sa dea dovada de stapanire de sine, forta fizica si mentala, dar si de tact si indemanare, pentru

a putea iesi invingatori din fiecare joc. In urma jocurilor de protectie si a consiliilor de eliminare, de saptamana anterioara, Faimoasa Amna a fost prima concurenta care a parasit competitia. Si Razboinicul Lucian a parasit competitia Suvivor Romania, in urma unei accidentari la genunchi, in cel de-al doilea joc pentru imunitate.

Amna a fost prima concurenta eliminata la Survivor Romania 2021

Citeste si: AMNA, primul mesaj dupa eliminarea de la Survivor Romania! Care este acum starea de sanatate a fostei concurente?

Spectacolul unic al supravietuirii, Survivor Romania, prezentat de Daniel Pavel si urmarit de milioane de fani in fiecare editie, va fi difuzat de joi pana duminica, de la ora 20:00, la Kanal D. Emisiunea aduce pe micile ecrane, in fiecare editie, jocuri spectaculoase, dar si momente pline de tensiune si suspans, bucurie si dezamagire, teama si adrenalina, stari prin care trec Faimosii si Razboinicii.

Astfel, reamintim componenta Echipei Faimosilor, dupa prima eliminare: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Roxana Nemeș, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda, Georgiana Lupu și Simona Hapciuc.

Lor li se vor opune în competiție războinicii Marilena Cuciurean, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara. 

Nu pierdeti Survivor Romania, cel mai antrenant si spectaculos reality televizat, de joi pana duminica, de la ora 20:00, la Kanal D!