Cand se emite Ordonanta Militara 9: anuntul ministrului Marcel Vela

Autor: B.M.
Actualizat: 14 apr 2020, 11:34
Ministrul Marcel Vela

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat ca Ordonanta Militara 9 va fi emisa in cursul zilei de astazi sau, cel mai tarziu, in cursul zilei de miercuri.

Oficialul a subliniat si faptul ca ordonanta nu va include noi restrictii, ci noi exceptii.

„Astazi sau maine (marti sau miercuri- n.red.), dar nu noi restrictii. Noi exceptii. Sa privim jumatatea plina a paharului. O sa clarificam si acest lucru (nemultumirile oamenilor ca nu se pot duce la cimitire- n. red.)”, a anuntat marti dimineata ministrul de Interne.

Citeste si: Ordonanta Militara 9! Marcel Vela anunta restrictii drastice incepand din aceasta saptamana

Ordonanta Militara 9: apelul facut de Marcel Vela

Ministrul Marcel Vela a facut un nou apel catre romani de a ramane in casa in aceasta perioada.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Cu parere de rau ca toti, suntem afectati in acest moment si in preajma acestor sarbatori. E de preferat sa suferim putin acum, ca sa avem incepand de anul viitor si sanatate si pe cei dragi alaturi de noi si sa sarbatorim pastele sanatosi si optimist legat de viitorul natiunii romane”, a adaugat acesta

Marcel Vela le-a multumit romanilor ca au inteles situatia si ca au respectat, in mare parte, masurile stabilite de autoritati.

„Comparativ cu alte state, stam cel mai bine”, a mai spus Marcel Vela, potrivit hotnews.ro.

Ordonanta Militara 9: Raed Arafat face precizari referitoare la perioada de dupa Paste

Seful Departamentului pentru Situații de Urgența, Raed Arafat, nu este de acord cu relaxarea restrictiilor in aceasta perioada, punand problema asumarii unei cresteri accentuate a cazurilor de imbolnăviri cu coronavirus.

"Daca opinia care spune ca ar trebui sa iesim din situatia asta și ne trezim că dupa Paste avem brusc o crestere a numarului de cazuri, cine isi asuma? Dacă mai suportam 2-3 săptămâni, e normal. Relaxarea acum ar fi prea precoce.

Toți vrem sa ajungem sa relaxam aceste măsuri. Dar o relaxare prea devreme poate să insemne un rezultat devastator pentru noi", a declarat Raed Arafat.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.