Când se încheie cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii! Iată când are loc Marea Finală și câți concurenți se vor lupta pentru mult râvnitele premii

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 ian 2024, 00:16

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii Casa iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Emoții și suspans pentru concurenții din Casa iubirii! Andreea Mantea a anunțat când va avea loc Marea Finală a îndrăgitei emisiuni! Iată câți concurenți se vor lupta pentru mult doritele premii!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii se apropie de final, iar concurenții rămași în competiție sunt din ce în ce mai emoționați și nerăbdători să afle ce se va întâmpla și își doresc enorm să ajungă în Marea Finală. Însă doar opt dintre cei rămași în prezent în cadrul show-ului vor fi desemnați finaliști, iar până atunci suspansul și emoțiile vor crește exponențial odată cu apropierea de Marea Finală.

Andreea Mantea a anunțat când va avea loc Marea Finală a emisiunii Casa iubirii

De curând, Andreea Mantea a anunțat că Marea Finală a celui de-al doilea sezon Casa iubirii va avea loc pe 14 ianuarie 2024, iar până atunci vor fi anunțați rând pe rând cei opt concurenți finaliști. De atunci toți concurenții au așteptat cu emoții și nerăbdare să descopere care dintre ei vor ajunge în Marea Finală.

În cea mai recentă Gala a emisiunii Casa iubirii, Andreea Mantea a anunțat că Favorita Săptămânii a fost desemnată de către telespectatori Mihaela, spre marea uluire a tuturor. Însă și mai mare le-a fost mirarea în clipa în care prezentatoarea TV a subliniat că tânăra este și prima finalista a acestui sezon.

Citește și: Casa iubirii: Momente pline de suspans pentru concurenți! Andreea Mantea a făcut un nou anunț important! Iată cine este cel de-al doilea concurent care intră în Marea Finală alături de Mihaela

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În ediția de joi, 4 ianuarie 2024, Andreea Mantea le-a adus noi vești concurenților rămași în competiție. La un moment dat "Gongul" s-a făcut din nou auzit în platou, astfel că toți și-au dat seama că vor primi o nouă veste importantă. Aceasta le-a transmis concurenților și telespectatorilor că cel de-al doilea concurent care va ajunge direct în Marea Finală este Radu. Totodată Andreea Mantea a ținut să menționeze faptul că atât Radu cât și ceilalți șase concurenți vor fi desemnați în ordine aleatorie și nu în funcție de câte voturi au primit din partea publicului.

Vizibil emoționat, Radu a ținut să le mulțumească tuturor celor care l-au votat și l-au susținut de-a lungul acestui sezon. Cu ochii în lacrimi de fericire, concurentul a mărturisit că se bucură enorm și a dat de înțeles că și-ar dori enorm că și Cristina să se numere printre finaliști. De asemenea Andreea Mantea a transmis și faptul că în zilele următoare concurenții și telespectatorii vor află cine sunt și ceilalți șase finaliști, urmând că marele "Stop Vot" să fie dat în dată de 14 ianuarie când va avea loc Marea Finală a sezonului

doi Casa iubirii.

Citește și: Casa iubirii: Mai există cale de împăcare între Mihaela și Robert? „De ce ți-e frică să vorbești cu mine?” Aflați ce se va întâmpla între cei doi concurenți, vineri, 5 ianuarie 2024, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?