Când se lansează iPhone 15. Ce preț va avea noul smartphone de la Apple

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 13 sep 2023, 10:08

Când se lansează iPhone 15

Sursa: Facebook Philippine Star

Apple a lansat la data de 12 septembrie seria iPhone 15, iar noul model aduce unele dintre cele mai mari upgrade-uri.

Apple atrage tot mai mulți cumpărători în fiecare an, iar telefoanele și modificările cu care trebuie să vină fiecare model nou sunt așteptate cu nerăbdare de milioane de pasionați de tehnologie.

Citește și: Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand iti cumperi ultimul model de iPhone

Când se lansează iPhone 15

iPhone 15 a fost anunțat la evenimentul Apple, ce a avut loc la data de 12 septembrie. Precomenzile pentru aceste noi modele încep de vineri, 15 septembrie, telefoanele fiind puse în vânzare, în magazine, o săptămână mai târziu, vineri, 22 septembrie. Smartphone-ul așteptat de milioane de oameni vine cu schimbări semnificative, realizate pentru a le ușura viața utilizatorilor. 

Cea mai mare schimbare de design este că modelele Pro sunt acum fabricate din titan de calitate aerospațială. Acest

lucru le face foarte durabile, dar și incredibil de ușoare. Una dintre cele mai importante dotări cu care vine noul model de iPhone este conectorul USB-C cu care vine iPhone 15, ce le va ușura viața persoanelor ce dețin mai multe tipuri de dispozitive, inclusiv persoanele ce au Android.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

O modificare ce îi bucură pe pasionații de telefoane Apple este noul buton ce poate fi folosit ca comutator de sunet, însă acesta vă poate trimite și către aplicația preferată, relatează

whathifi.com.

Citește și: Povestea incredibilă din spatele vocii lui Siri. Cine este femeia care dă viață asistentului vocal Apple

Ce preț va avea noul smartphone de la Apple

Prețurile pentru noile modele de iPhone sunt piperate, așa cum ne-am obișnuit de la Apple. iPhone 15 se va vinde cu 799 de dolari, 15 Plus cu 899 de dolari, 15 Pro cu 999 de dolari și 15 Pro Max cu 1199 de dolari.

Pentru această sumă, persoanele ce aleg să investească într-un astfel de telefon se vor bucura de o nouă opțiune de fotografie care vă oferă mai multe opțiuni de zoom. 

Aceste noi modele de smartphone vor veni în culori surprinzătoare, așteptate cu nerăbdare de cei ce își doreau să își schimbe telefonul, iar acestea sunt roz, galben, verde, albastru și negru. Aceste culori sunt infuzate în sticla din spate.

Camera telefonului va putea să detecteze dacă o persoană sau un animal de companie se află în cadru, astfel va activa percepția și diferențierea în profunzime a modului portret. 

Citește și: Ce spune Mark Zuckerberg despre noul Apple Vision? Afla ce parere are!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.