Când se termină Doctorul minune? Care va fi deznodământul celui mai iubit serial turcesc

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 nov 2021, 13:02
Taner Olmez, actorul care a interpretat rolul principal in serialul Doctorul minune
Sursa: Instagram Taner Olmez

Îndrăgită producție Doctorul minune ajunge la final, iar telespectatorii vor putea urmări în continuare noi episoade din serialul Prizoniera destinului.

În ultimii zece ani serialele turcești au căpătat o amploare din ce în ce mai mare și au reușit să capteze atenția și admirația publicului din multe țări europene și nu numai, unde s-au bucurat de mare succes și de audiență uriașă. Producțiile turcești au ajuns și la inimile telespectatorilor din România care au început de mulți ani să le urmărească și să le savureze, datorită actorilor extrem de talentați, a poveștilor de viață impresionante prezentate, a decorurilor superbe, dar și a scenariilor interesante și captivante.

Serialul Doctorul minune, care a devenit un adevărat fenomen încă de la difuzarea primelor episoade va ajunge în curând la final, iar ulterior telespectatorii vor putea urmări continuarea serialului Prizonieră destinului.

Când se termină serialul “Doctorul minune”?

Producție Doctorul minune a ajuns în preferințele multor telespectatori români deoarece a adus în prim plan o poveste de viață impresionantă și tulburătoare a unui tânăr medic rezident bolnav de autism, Ali Vefa, care a surprins prin inteligență să incredibilă și prin ambiția și determinarea lui de a

lupta pentru marele lui vis de a deveni un chirurg competent și renumit, dar și pentru a-și întâlni marea dragoste, în ciuda deficienței sale.
Din nefericire pentru fanii indragitului serial Doctorul minune, acesta se va încheia pe dată de 7 decembrie, atunci când va fi difuzat ultimul episod, în care telespectatorii vor putea descoperi ce se va întâmplă cu personajele lor preferate. Rămâne de văzut dacă Ali Vefa că reuși să își îndeplinească marele vis de a deveni doctor și dacă va reuși să rămână alături de iubita să Nazli.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Doctorul minune: Care sunt vârstele reale ale actorilor din distribuția serialului dincolo de scenariu! Diferențele sunt incredibile!

“Prizoniera destinului” revine la Kanal D cu noi episoade, din 8 decembrie

Serialul turcesc Prizonieră destinului, care a încântat publicul din România cu un prim sezon extrem palpitant, ce a adus în prim plan povestea tulburătoare de viață a tinerei Zeynep (personaj interpretat de celebra actrița Demet Ozdemir), va reveni cu noi episoade la Kanal D, din data de 8 decembrie, de la ora 20:00.

Urmând să fie difuzat în fiecare săptămână, de luni până vineri, de la 20:00!

Citeste si: Actorii din serialul Doctorul minune, nostalgici după filmările realizate împreună pentru producția fenomen! Iată cum și-au luat rămas bun indragitii protagoniști!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.