Cand se termina ploile? E mai frig cu 20 de grade decat anul trecut

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:19

Te apuca disperarea de cum deschizi dimineata fereastra! Umbrele rupte, trecatori uzi leoarca si vant puternic. Parca nu se mai opresc ploile!

Ai zice ca suntem in plina toamna, nu la inceputul verii. Cum rezista oamenii? Unii si plang de mila, altii fac haz de necaz sau descopera afaceri cu profit rapid!

Nici nu mai stii cum sa te imbraci si ce umbrela sa alegi! Afara e prapad si doar n-o sa iesi nepregatit la lupta cu ploaia si vantul! Sunt cam zece grade mai putin decat ar fi fost normal pentru o zi de iunie!

Intreprinzatorii de ocazie au intuit oportunitatea: "umbrele, umbrele, zece lei umbrela".

Nu zambiti, e cea mai prospera afacere pe timp de ploai, ca in rest... cam bate vantul!

Ploaia din ultimele zile a gonit toti clientii si, totusi, unii patroni incearca sa se adapteze vremurilor. In centrul vechi din capitala, spre exemplu, gasiti si paturi asa ca puteti sa stati linistiti pe terasa si sa beti o cafea. Anul trecut, pe vremea aceasta, aveam canicula iar oamenii lesinau pe strada din cauza temperaturilor ridicate!

La un an distanta, inghetam de frig pe strada! Doamnele se plang ca nu pot purta sandale iar cele care au facut imprudenta de
a pleca din casa in papuci, si-au blestemat zilele. Ce sa mai vorbim despre machiaj! Oricat de rezistent ar fi rimelul la apa, in fata picaturilor mari de ploaie, nu rezista!

Unora le arde insa de glume. Chiar daca vi se pare ca n-o sa mai scapam niciodata de vremea mohorata, vestile sunt bune. Lunile iulie si august vor fi foarte calduroase. Cel putin asa ne promit meteorologii.

##VIDEO115149##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.