Când se termină sezonul 2 Casa iubirii! Andreea Mantea a anunțat când va avea loc Marea Finală! „Oricare dintre voi poate pleca acasă!” Iată ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților rămași în competiție

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 dec 2023, 10:03

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii Casa iubirii

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Emoții și suspans în Casa iubirii! Andreea Mantea a făcut un anunț important despre Marea Finală a celui de-al doilea sezon! „Dați-vă toate șansele, faceți ceea ce nu ați făcut până acum, că să nu vă pară rău!” Cum au reacționat concurenții la aflarea surprinzătoarei vești!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii a fascinat publicul cu momente de senzație, concurenți dornici să își întâlnească marea dragoste, care au avut parte de multe provocări pe parcursul show-ului matrimonial. Unii dintre aceștia au reușit să își găsească persoana potrivită, alții au decis după câteva luni de relație să pună punct și să meargă mai departe, în acest moment sigurul cuplu declarat și care a luptat permanent pentru iubirea lor este cel format din Bianca și Ionuț.

Cei doi concurenți au trecut prin emoții puternice în cea mai recentă Gală a emisiunii, deoarece Ionuț a ajuns în pericol de eliminare, alături de Elena și de Adelin. Cei trei au așteptat cu nerăbdare să afle verdictul serii adus de Andreea Mantea, care în cele din urmă a anunțat că cea care părăsește Casa iubirii este Elena.

Andreea Mantea a făcut un anunț important despre Marea Finală a celui de-al doilea sezon

În prezent, în Casa iubirii au rămas șapte concurente: Cristina, Bianca, Catinca, Mihaela, Julia, Larisa și Vlada, iar în casa băieților au rămas: Radu, Robert, Cosmin, Ionuț, Bogdan, Adelin și Patrick, dintre aceștia cei care se află oficial într-un cuplu sunt Bianca și Ionuț, care au demonstrat tuturor că se plac și că au sentimente puternice unul pentru celălalt și care au luptat mereu pentru că relația lor să evolueze frumos si al doilea cuplu este cel format din Vlada si Antoni, care de asemenea au o relație din ce in ce mai serioasa, in ciuda faptului ca

Larisa, fosta partenera a concurentului a revenit recent in cadrul show-ului. 

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii Casa iubirii, le-a fost mereu alături concurenților pe tot parcursul show-ului, ghidându-i cu empatie pe drumul complicat al descoperirii de sine și a celuilalt. La capătul acestei experiențe cu totul speciale vor exista doar doi câștigători, o fată si un băiat, care vor fi premiați. 

Citește și: Casa iubirii: Mihaela și Bianca, ceartă aprigă! Cele două concurente și-au spus replici acide și jigniri dure! „Urât din partea ta!” Radu a încercat să medieze conflictul fetelor! Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În cea mai recentă Gală, Andreea Mantea a anunțat că sezonul al doilea al emisiunii Casa iubirii se apropie cu pași repezi de final. Prezentatoarea TV a subliniat faptul că din acel moment nu va mai intra niciun concurent nou, ci doar vor fi doar eliminări. Totodată aceasta i-a sfătuit pe toți concurenții rămași în cadrul competiției să își mai dea fiecare câte o șansă și să facă tot ceea ce nu au îndrăznit sau nu au vrut până acum, pentru a nu regretă ulterior.

„Acest sunet reprezintă gongul care anunță că sezonul 2 al emisiunii Casă iubirii este pe ultima sută de metri, ceea ce înseamnă că din acest moment nu mai intra nimeni în Casa iubirii, niciun nou concurent, doar se pleacă. Vor fi doar eliminări! Oricare dintre voi poate pleca acasă! Mai este foarte puțin până la finală sezonului 2. Dați-vă toate șansele, faceți ceea ce nu ați făcut până acum, că să nu vă pară rău.

Din acest moment, doar ne vom lua la revedere de la unii dintre voi. Nu toți veți ajunge în Marea Finală. Nu toți vă veți putea lupta pentru titlu, pentru marele premiu. După cum bine știți, există două premii, unul pentru o fată și unul pentru un băiat, care nu trebuie să fie neapărat într-un cuplu!”, a anunțat Andreea Mantea.

Citește și: Casa iubirii: „Cosmin pentru ea nu a existat”. O concurentă din „Casa iubirii” a izbucnit în lacrimi după ce a pierdut o relație cu Cosmin

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?