Cand se uita in oglinda incepea sa planga si ii era rusine sa iasa in oras din cauza dintilor strambi pe care ii avea: "Toti radeau de mine si ma batjocoreau!" E incredibil cum arata acum fata asta, dupa 4 operatii la maxilar

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 08:55

Tanara din imaginile alaturate a avut parte de o transformare la care putini se ateptau.

Ellie Jones, in varsta de 20 de ani, a trait ani de zile cu frica de a zambi. Motivul? Avea o dantura oribila, cu dinti care au crescut haotic, in pozitii nefiresti.

Pana la 14 ani fata a crezut ca aceasta conformatie este de la natura, insa in urma unui control de specialitate a aflat ca suferea de o afectiune din cauza careia maxilarul ei nu s-a dezvoltat cum trebuie.

Practic acesta nu a mai crescut, nu a ajuns la dimensiunile normale iar dintii i-au iesit unul pe altul, deoarece nu aveau loc suficient.

Cu toate acestea, dupa 4 ani de zile si 4 operatii foarte grele, Ellie arata acum total diferit. Dantura ei este normala, conformatia fetei i s-a schimbat iar acum nu ii mai este rusine sa zambeasca.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am

avut un respect de sine foarte scazut din cauza problemei cu dintii. Imi era rusine sa ies in oras, imi era rusine sa zambesc pentru ca vedeam cum oamenii se uita la gura mea. Operatiile au fost extrem de grele, am avut perioade in care nu puteam sa mananc si sa vorbesc. Cu toate acestea am trecut peste, iar rezultatul este fantastic. Acum ma simt bine in pielea mea!", spune fata.

Iata ce diferenta de aspect este, inainte si dupa operatie:

 

Taguri: