Când și-a recuperat Șerban Huidu permisul de conducere după tragicul accident: ”Sunt 11 ani de când am mers ultima oară la volan”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 22 nov 2023, 12:55

Când și-a recuperat Șerban Huidu permisul de conducere

Sursa: Captură Kanal D

Șerban Huidu a revenit în atenția publicului, seara trecută, după ce a provocat un accident rutier în Capitală. În urma tragicului accident din anul 2011, controversatul realizator TV a rămas fără permisul de conducere. În urmă cu câteva luni, Șerban Huidu a dezvăluit când l-a recuperat.

În urma accidentului din 2011, în care trei persoane și-au pierdut viața, Șerban Huidu a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu suspendare și a rămas și fără permisul de conducere abia în anul 2013. În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, realizatorul TV a recunoscut când și-a recuperat dreptul de a conduce.

Șerban Huidu a rămas fără permis de conducere în anul 2013

Deși decizia de a fi condamnat cu suspendare a stârnit un val de reacții negative la adresa sa, Șerban Huidu a încercat să treacă peste și să-și continue parcursul în televiziune. Acesta a rămas fără permis de conducere în anul 2013 pentru șase ani, până în anul 2019. Prezent în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", Șerban Huidu a fost întrebat dacă a mai resimțit dorința de a conduce după tragicul accident rutier care a avut un impact profund asupra vieții lui și a familiei sale.

De asemenea, s-a discutat și dacă a reluat școala de șoferi. 

Șerban Huidu a mărturisit faptul că și-a luat permisul abia în anul 2022, deși avea drept de a conduce din anul 2019. Realizatorul TV susține că a învățat și că a dat sala, dar chiar și așa, Huidu beneficiază și de ajutorul șoferilor atunci când nu vrea să conducă.

Citește și: EXCLUSIV “Se exprima greu” Cum s-a comportat Șerban Huidu imediat după accident

”Din august 2022! Adică de șase luni! Nu m-am grăbit să-mi iau permis de conducere! Aveam dreptul să conduc, dar după accident nu am condus deloc până când s-a dat decizia finală eu nu am condus, deși aveam dreptul să conduc! După ce a încetat perioada de grație care era  de șase ani, deci în 2019, toate ziarele au scris că mi-am luat carnet!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nu mi-am luat carnet! Mi-am luat în anul 2022, în august! An învățat! Am dat sala! Au trecut ceva ani! Sunt 11 ani de când am mers ultima oară la volan, așa că e complicat chiar și pentru mine, care am făcut milionul de kilometri cred!”,  a dezvăluit Șerban Huidu, în cadrul emisiunii ” 40 de întrebări cu Denise Rifai ”.

Șerban Huidu a dezvăluit faptul că are șofer

În urmă cu câteva luni, realizatorul TV susținea că permisul nu este o necesitate pentru el, însă și-a dorit să-l aibă la îndemână în caz de orice, atunci când apare o situație urgentă. Șerban Huidu a recunoscut faptul că după tot ce s-a întâmplat în anul 2011, conduce extrem de rar, iar de multe ori apelează la șoferi.

Citește și: EXCLUSIV Primele declarații ale lui Șerban Huidu după accident: ''Sunt vinovat'' Motivul pentru care s-a crezut că ar fi consumat alcool

”Dar într-în final am stat și m-am gândit că nu-mi strică să am un carnet de conducere în buzunar, în caz de nevoie, că trebuie să merg undeva, că e în pericol cineva! Am șoferi, are cine să mă conducă! Nu sunt neapărat disperat după a merge cu mașina! Mai ales după ce am trecut prin ceea ce am trecut! Din când în când! Rar!”, a mărturisit Șerban Huidu.

Șerban Huidu a fost implicat într-un nou accident rutier, marți seară, însă pagubele au fost minore și nu au existat victime. Acesta a intrat cu SUV-ul într-o mașină de ride sharing, după ce nu ar fi acordat prioritate. Huidu s-a ales cu trei puncte de penalizare și cu o amendă în valoare de 200 de lei, după cum chiar acesta a declarat.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.