Când și cum s-au cunoscut Adina Alberts și Viorel Cataramă: „Eram singură și nu aveam decât afacerea”. Cei doi s-au căsătorit, după o despărțire în urma a doi ani de relație

Autor: Andreea Buinoschi

Cununia civilă, cea religioasă, dar și petrecerea au avut loc la Snagov

Sursa: Captură Video

Adina Alberts și Viorel Cataramă sunt căsătoriți din anul 2013, deși se despărțire înainte, după doi ani de relație. Medicul dă vina pe un „blocaj de comunicare” pe care au reușit, în timp, să îl regleze, în așa fel încât, să poată ajunge în fața altarului.

În anul 2010, medicul Adina Alberts și Viorel Cataramă s-au cunoscut și, la scurt timp, au devenit un cuplu. Deși era realizată încă de atunci pe plan profesional, în ceea ce privește sectorul amoros, relația nu i-a adus ceea ce spera. După doi ani, s-au despărțit din cauza unui „blocaj de comunicare”.

Adina Alberts și Viorel Cataramă s-au căsătorit, după o despărțire

După o pauză care a durat câtva timp, în anul 2013, cei doi s-au căsătorit, după ce au reușit să își rezolve problemele. Cununia civilă, cea religioasă, dar și petrecerea au avut loc la Snagov, formând un cuplu și în ziua de astăzi.

„A fost o perioadă în care eram total nesigură, cred că cea mai amplă perioadă din viața mea în care am trăit această nesiguranță, pentru că nu știam ce se va întâmpla.

Nu puteam, evident, să am frâiele vieții mele în mâini, așa cum eram obișnuită.

Eu, în toată profesia și în toată cariera mea, a trebuit să îmi dezvolt acestă parte de mascul alfa. Tot ce am făcut am făcut cu determinarea unui bărbat aș spune, pentru că a trebuit să mă lupt cot la cot cu colegii mei, a trebuit să fac această afacere care mi-a luat toată energia, nu aveam nimic altceva în afară de afacerea respectivă.

Citește și: Adina Alberts: o afacere de succes în lumea esteticii medicale. De la o copilărie modestă la o carieră strălucitoare

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ajunsesem să fiu total nefericită. Evident că îmi doream o familie, evident că îmi doream un copil, nu se vedea nimic la orizont, ma axasem și mă canalizasem doar pe afacere”, a povestit medicul Adina Alberts în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Adina Alberts și Viorel Cataramă s-au cunoscut într-un moment dificil

Viorel Cataramă a intrat în viața Adinei Alberts atunci când simțea nevoia unei prezențe masculine și când nu vedea dacă va putea, prea curând, să își întemeieze o familie.

Deși își dorea foarte mult acest lucru, nu exista acel cineva care să o facă fericită, dar lucrurile s-au schimbat după o simplă cină.

Viorel a apărut în viața mea în acest context. Erau momente în care mă gândeam și îmi doream și energia gândului meu, poate, se ducea undeva și avea un efect asupra cuiva. Sunt o persoană care cred cu adevărat că, atunci când gândești și îți propui și realizezi, pentru că tot ce am realizat în viață așa a pornit, de la primul gând.

Ulterior, s-au deschis și s-au aliniat niște forțe care m-au dus către rezultatul dorit.

Citește și: Viorel Cataramă, declarații exclusive despre poziția României în contextul războiului din Ucraina: "Daca nu am avea datorii, am putea discuta de pe alte coordonate"

Pe Viorel, pur și simplu, l-am cunoscut într-o perioadă a vieții mele în care eram singură și nu aveam decât afacerea. M-a cucerit prin forța lui, forța personalității lui. Ne-am așezat la masă, am luat o cină și am realizat că este bărbatul lângă care mi-aș dori să îmi duc restul vieții”, a mai declarat aceasta.