Când și unde va avea loc înmormântarea lui Andrei Versace. Sicriul cu trupul neînsuflețit al influencerului a fost depus la o capelă din zona Berceni

Autor: Diana Bostan

Andrei Versace va fi înmormântat miercuri, 24 iulie.

Sursa: Facebook: Andrei Pârvan

Înmormântarea lui Andrei Versace va avea loc miercuri, 24 iulie, într-un cimitir din cartierul Berceni, acolo unde sunt înhumați și bunicii săi.

Trupul neînsuflețit al influencerului Andrei Versace a fost ridicat de la INML de către familia sa, urmând ca înmormântarea să aibă loc miercuri, 24 iulie.

Citește și: Imperiul imobiliar al familiei Pârvan: Cum au ajuns părinții lui Andrei Versace să susțină stilul de viață opulent al influencerului

Andrei Versace va fi înmormântat alături de bunicii săi

Potrivit informațiilor furnizate de Fanatik, trupul lui Andrei Versace a fost depus la Capela Cărămidari din Piața Sudului, urmând să fie înmormântat într-un cimitir de la marginea Bucureștiului.

Citește și: Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”

Familia lui Andrei Versace a ridicat trupul neînsuflețit luni, 22 iulie 2024, după ce medicii legiști au efectuat necropsia.

Rezultatele preliminare nu au arătat leziuni interne sau externe, iar analizele toxicologice, care vor dezvălui dacă influencerul consumase substanțe stupefiante înainte de a muri, vor fi disponibile în termen de un an.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Andrei Versace, al cărui nume real era Andrei Pârvan, a fost găsit decedat sâmbătă, 20 iulie 2024, în apartamentul său de lux din Sectorul 1 al Capitalei. Un paznic al complexului rezidențial a alertat autoritățile după ce a simțit un miros puternic venind din locuința influencerului. Polițiștii sosiți la fața locului au confirmat decesul tânărului de 37 de ani, constatând că murise cu câteva zile înainte de a fi descoperit.

Influencerul se izolase de familie și de prieteni

Apropiații lui Andrei Versace au declarat că, în ultima perioadă, acesta a avut conflicte serioase cu familia sa și a întrerupt orice contact cu ei. Acesta ar fi fost unul dintre motivele pentru care Andrei s-a retras din viața publică. Surse din cercul său de prieteni susțin că influencerul ar fi început să consume substanțe halucinogene, ceea ce l-a făcut să aibă episoade de delir și să transmită mesaje incoerente.

Citește și: Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști

”Consuma în ultima vreme foarte multe substanţe, nu din acela interzise scumpe, ci mai ieftine pentru că halucina în ultima vreme. Spunea tâmpenii cum că se certa cu unul un tip care a fost arestat de mai multe ori şi mai multe persoane din alte clanuri.

Nu ştiu ce au avut de împărţit, că înainte erau prieteni.”, au relatat apropiații, conform  observatornews.ro.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!