Când și unde va fi înmormântată actrița Draga Olteanu Matei

Author: Diana Tilă
Actualizat: 03 feb 2021, 04:15
Draga Olteanu Matei a murit pe 18 noiembrie, la vârsta de 87 de ani

Draga Olteanu Matei a dezvăluit încă din timpul vieții, unde își dorește să își trăiască somnul de veci.

Actriţa Draga Olteanu Matei a încetat din viaţă marți noapte, la Spitalul ”Sf. Spiridon”, din Iaşi, unde fusese internată în urmă cu câteva zile, pentru o hemoragie digestivă. Draga Olteanu Matei avea 87 de ani.

Unde va fi înmormântată Draga Olteanu Matei

Actrita Draga Olteanu Matei va fi inmormantata duminica, 22 noiembrie, in Cimitirul "Eternitatea" din Piatra Neamt, alaturi de sotul ei.

Ana Monda, o apropiata a regretatei actrite, a declarat ca sicriul cu trupul neinsufletit va fi adus joi de la Iasi si va fi depus la Cinematograful "Mon Amour" din Piatra Neamt, unde toti cei care vor dori pot veni sa isi ia ramas bun.

Duminica va fi oficiata o slujba religioasa la Biserica "Sf. Ioan Domnesc", situata pe platoul de la Curtea Domneasca, urmata de inmormantarea de la Cimitirul "Eternitatea".

Draga Olteanu Matei își va dormi somnul de veci lângă soțul ei, medicul Ion Matei. 

Draga Olteanu Matei a fost căsătorită de trei ori

Chiar dacă a fost căsătorită de trei ori, un singur bărbat i-a adus fericirea, ultimul său soţ, medicului Ion Matei. De altfel, căsnicia cu acesta a durat 40 de ani, iar moartea lui a dărâmat-o pe Draga Olteanu Matei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Sunt supărată. Supărarea asta nu va trece niciodată. O să moară odată cu mine. Vă spun sincer că aș fi preferat să mor și eu odată cu el. Dacă există o mare dragoste, cum am trăit eu, ți se pare că nimic nu mai are rost. 44 de ani am fost foarte fericiți. Nu a existat niciun secret al longevității. Există oameni deștepți și oameni tâmpiți.

Oamenii deștepți se înțeleg bine între ei până la bătrânețe, își descoperă unul altuia motive de admirație, lucrurile se încheagă în așa manieră încât unul fără celălalt nu poate să facă nimic. Asta e dragostea profundă care începe din tinerețe cu atracția fizică și se continuă cu iubirea. Ajungi să îl iubești pe celălalt cu toată fiinţa ta, respiri odată cu el, plângi odată cu el, râzi odată cu el… Aşa a fost viața noastră”, povestea Draga Olteanu Matei, după moartea soţului său.

Cei doi își vor dormi somnul de veci împreună, iar Draga Olteanu Matei a pregătit deja crucea de la mormântul soțului său, pe care și-a trecut numele, încă de când trăia.