Cand sotul ei a vazut ca a adus pe lume un copil grav bolnav a parasit-o! Iti dau lacrimile cand vezi prin ce a trecut aceasta femeie ca sa isi creasca fiul! Cum arata acum, dupa 29 de ani de chinuri!

Autor: B.M.
Actualizat: 14 sep 2020, 19:25

Povestea femeii din imaginea alaturata demonstreaza inca odata ca, atunci cand iti doresti cu adevarat, poti depasi orice obstacol.

Totul a inceput dupa ce, in urma cu 29 de ani, Zou a adus pe lume un bebelus pe care si l-a dorit enorm. Doar ca nasterea a fost extrem de complicata, fapt care a facut ca micutul sa ramana cu o paralizie cerebrala.

Starea copilului era atat de grava incat pana si medicii au sfatuit-o pe proaspata mamica sa renunte la el. Zou nu a vrut si a decis sa lupte.

A primit insa o noua lovitura in momentul in care tatal a decis ca nu doreste sa aiba o viata de calvar din cauza unui copil defect si a parasit-o.

Ramasa singura, Zou a facut eforturi supraomenesti pentru a-l creste pe Ding Ding: avea 3 joburi pentru a-si putea permite tratamentele scumpe de care baiatul avea nevoie.

Acu, 29 de ani mai tarziu, baiatul este om in toata firea si este perfect normal.

A terminat doua universitati de prestigiu si are un job extrem de bine platit.

Zou este in culmea fericirii! Asa arata o mama care a luptat pana la epuizare pentru fiul ei: