„Când spun că am o zi bună, ceva trebuie să se întâmple”. Fiica lui Adrian Minune a mers de urgență la spital

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 10 feb 2024, 11:39

Fiica lui Adrian Minune a mers de urgență la spital

Sursa: Instagram karmen

Karmen Simionescu este o cunoscută artistă din țara noastră, iar aceasta și-a îngrijorat fanii după ce a mers de urgență la spital.

Karmen Simionescu, fata lui Adrian Minune, și-a îngrijorat fanii după ce a transmis pe rețele de socializare că a fost nevoită să meargă de urgență la spital. Aceasta a fost nevoită să ia o alegere dificilă după ce a suferit un mic accident din cauza neatenției sale.

Fiica lui Adrian Minune a mers de urgență la spital

Karmen Simionescu este fiica lui Adrian Minune, însă aceasta are pare și de o carieră de succes în lumea muzicală, fiind o cunoscută artistă din România.

Fiica lui Adrian Minune o duce bine pe toate planurile, având o familie minunată, dar și o carieră în plină ascendență, însă aceasta a suferit un mic accident ce a făcut-o să treacă prin momente dificile, având nevoie de îngrijirile medicilor.

La sfârșitul acestei săptămâni, Karmen Simionescu a mers de urgență la spital, din cauza neatenției sale. Aceasta a fost nevoită să meargă la camera de gardă de la spital, după ce și-a prins degetul în ușa de la mașină.

Deși acesta poate să pară un accident banal, situația a escaladat repede, astfel aceasta a fost nevoită să facă o alegere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Adriana Simionescu, fiica lui Adi Minune, a aflat ce sex va avea bebelușul ei! Marele anunț a fost făcut la o super petrecere

Fanii artistei au fost îngrijorați după primele imagini puse de Karmen Simionescu pe pagina ei de Instagram, arătând că aceasta își petrece seara de vineri la camera de gardă, iar pentru a îi liniști, aceasta a povestit cum s-a întâmplat evenimentul.

Fiica lui Adrian Minune a povestit cum ziua ei a fost una extrem de bună, însă la finalul acesteia, din neatență, și-a trântit ușa de la mașină pe deget și în loc să deschidă ușa pentru a-l scoate, aceasta a ales să își tragă degetul. 

Medicii i-au dat două variante

Durerile prin care a trecut Karmen Simionescu au fost de nedescris, iar imediat după ce a ajuns la camera de gardă a spitalului, medicii i-au dat doar două variante din care să aleagă.

Prima variantă ar fi fost cea în care să îi scoată unghia falsă cu degetul, a doua fiind cea în care să o lase și să o urmărească cu grijă, astfel încât aceasta să nu se infecteze. 

„Ca de fiecare dată când spun că am o zi bună, ceva trebuie să se întâmple. Și astăzi, eu, pentru că sunt cea mai deșteaptă femeie de pe întreaga planetă, mi-am trântit ușa de la mașină pe deget.

Mai are rost să vă zic că eu în loc să deschid ușa, mi-am tras degetul din ușă? Nu mai are rost. Și că am fost la urgență(n.r. la spital) pentru această nenorocire?!

Și variantele erau următoarele: unu, hai să tragem unghia cu cleștele, s-o dam jos sau doi, hai să stăm așa, să vedem dacă se infectează. Am zis că o să fac un jurnal, dar se pare că viața mea este în fiecare zi o provocare și nu pot să țin pasul, să mă filmez la fiecare treabă”,  a povestit fiica lui Adi Minune, Karmen Simionescu, pe pagina ei de Instagram, potrivit romaniatv.net.