„Când sunt cu tine parcă face parte din poveste” Patrick, îndrăgostit după întoarcerea în sezonul 3 al emisiunii Casa Iubirii? În ce ipostază a fost surprins concurentul

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 21 ian 2024, 20:03

„Când sunt cu tine parcă face parte din poveste” Patrick, îndrăgostit după întoarcerea în sezonul 3 al emisiunii Casa Iubirii?

Sursa: Patrick Instagram

Patrick este unul dintre cei mai râvniți concurenți din emisiunea Casa Iubirii, însă atenția sa s-a îndreptat către o singură concurentă în momentul de față.

În afara emisiunii, concurentul pare a fi un romantic incurabil. Acesta nu se abține din a posta pe rețelele sociale piese de dragoste, așa cum s-a întâmplat și în cazul de față.

Cine este concurenta care i-a atras atenția lui Patrick

Patrick a postat un insta-story în care conduce prin București, iar pe fundal se aude o manea, ale cărei versuri nu sunt deloc de trecut cu vederea.

Se pare că acesta se gândește deja la o femeie din viața sa.

Citește și: ”Niciodată să nu spui niciodată” Ce au discutat Robert și Mihaela după finala celui de-al doilea sezon ”Casa iubirii”. Câștigătoarea, declarații inedite cu privire la relația cu Sorin Rus

„Dacă ai o iubită, atunci când întâmpină probleme în viața de zi cu zi. Mai vin probleme, nu-i problemă, las că trece.

Când sunt cu tine parcă face parte din poveste. Una bună, una rea, așa e viața. Oricum uităm de ele până dimineața,”
sunt versurile care se aud în filmulețul postat pe Instagram, alături de o inimioară.

Patrick și Virginia, prima cină romantică în Casa iubirii. Patrick a dat cărțile pe față

Participanții celui de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii au parte în fiecare episod de noi provocări intrigante, momente de cotitură surprinzătoare și numeroase evenimente neașteptate.

În trecut, aceștia au experimentat întâlniri în camera roșie în funcție de preferințele individuale, iar în episodul de astăzi, Patrick și Virginia au savurat prima lor cină romantică la piscina din Casa iubirii. Într-un cadru relaxat, cei doi au purtat o conversație plăcută și prietenoasă, având ocazia să se cunoască mai bine.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Alex și Irina, foștii concurenți din Casa Iubirii, au fost surprinși împreună în club! Care este relația dintre cei doi

Chiar dacă a debutat cu o greșeală, Patrick a reușit să își refacă imaginea în ochii Virginiei. Mai mult, tânărul i-a făcut mărturisiri uluitoare frumoasei brunete, care nu se aștepta la o atitudine atât de directă din partea lui.

Patrick: „Cum te simți? Ești bine?”

Virginia: „Eu sunt bine, da! Am puține emoții!”

Patrick: „Pentru că ești cu mine la cină sau pentru că este un lucru nou?”

Virginia: „Ambele! Doar că nu știu dacă aș avea aceleași emoții și cu altcineva! Tu ai emoții?”

Patrick: „Acum m-am relaxat puțin! Adică mă simt mai relaxat de când m-am așezat! Dar am avut emoții! Îmi trezești emoții! Ai început să-mi atragi atenția tot mai mult, pe zi ce trece

și pe conexiune!”