„Când te obișnuiești cu binele, ai impresia că ți se și cuvine” Adelina Pestrițu transmite un mesaj neașteptat legat partenerul ei

Author: Diana Ghita
Actualizat: 12 iul 2023, 15:59

Adelina Pestrițu postează un mesaj subtil referitor la soțul ei

Sursa: wowbiz.ro

Adelina Pestrițu a publicat în mediul online un mesaj surprinzător. Nu este prima oară când vedeta vorbește despre relația ei, dar, de data aceasta, ea a pus fanii pe gânduri.

Pe lângă faptul că replicile Adelinei au uimit publicul, acestea au stârnit și amuzament în mediul online.

Citește și: Adelina Pestrițu, fotografie emoționantă alături de fiica ei, la absolvirea grădiniței: ”Suntem mândri de tine!”

Care este atmosfera din familia Adelinei

Adelina Pestrițu este într-o relație cu Virgil Șteblea de aproape șase ani. Ei au cunoscut succesul pe toate planurile și se consideră o familie fericită

Cu toate că este constant în lumina reflectoarelor, vedeta a încercat să mențină o anumită discreție vizavi de viața ei privată. Chiar dacă a adus în mariajul ei în multe discuții, Adelina a lăsat să se vadă doar cele mai importante momente ale familiei sale. De aceea un filmuleț postat recent de brunetă a surprins fanii acesteia. Descrierea clipului de pe pagina ei de Instagram pare să facă o referire subtilă la soțul ei, Virgil.

De asemenea, postarea a generat și amuzament în rândul publicului.

„După șase ani împreună: Oh, mi-e dor de tine!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Desigur că îți e, doar e vorba despre mine”, este mesajul din filmulețul postat de Adelina.

„Când te obișnuiești cu binele, ai impresia că ți se și cuvine”, a scris Adelina Pestrițu în descrierea videoclipului publicat pe Instagram.

„Câteodată suntem impulsivi, ne aprindem repede”

Vedeta susține că relația cu soțul ei este una normală, însă, ca în orice cuplu, apar și momente în care intervin și discuții. Însă, în ciuda acestor lucruri, cei doi parteneri reușesc întotdeauna să treacă peste momentele tensionate și să revină cu picioarele pe pământ.

„Noi spunem că avem o relație normală, cu bune și cu rele.

Avem și momente tensionate, cum e normal să se întâmple într-o familie, dar le gestionăm împreună. Câteodată suntem impulsivi, ne aprindem repede, dar ne și trece la fel de repede.  Uneori ne aprindem de la lucruri absolut banale, cum ar fi ordinea hainelor în dressing sau altele minore, dar apoi realizăm că suntem totuși norocoși că nu avem parte de probleme cu adevărat grave.”, a declarat Adelina Pestrițu pentru viva.ro.

Citește și: Christian Sabbagh, in culmea fericirii! Fiul sau, Eduard, a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti